a pink graphic

Detta har jag suttit med nu ikväll. Blev väldigt nöjd faktiskt. Rosa överallt, kommer aldrig överge den färgen, fast jag inte har den i min bloggdesign nu haha 😉 Åh de är så kul och sitta och leka med bilder på ett lite mer annorlunda sätt i flera timmar, love it!
 
Omg jag är så himla lycklig för vet ni vad?!?! SAM SMITH KOMMER TILL SVERIGE!!! OMG FREAK OUT!!! Den enda artisten som jag verkligen vill se, som jag måste se, det är Sam Smith. Han är min största favorit och har varit det sen han kom ut med Stay with me. Han är bäst punkt. Han kommer till Gröna Lund och jag och min kompis Wilma vill såååå gärna dit och ska försöka fixa detta hehehehhe. Har sagt till pappa för rätt så längesen när jag började lyssna på Sam att om han kommer till Sverige då ska jag se honom, så du kan förbereda dig liksom haha 😉 Och nu ja omg, enda Sverige-spelningen änsålänge.
SÅ JO DIT SKA VI HOPPAS JAG <3 *ber till alla gudar*
 
Annars så räknar jag ner dagarna till Fifty shades of grey, även där ett freak out moment, kommer inte vara kontaktbar på några år efter den filmen :):):) Är det knappt nu när jag läser första boken hahah bra.
 
Tillbaka till verkliga livet oxå. Red berg-o-dalbanan idag på en supertaggad ponny som var såhääär snabb och även så berättade han för mig att de fanns spöken i skogen. Intressant.. så de blev några ”eld-i-baken”-moments (ni som rider vet, när de bara skjuter iväg med bakdelen, när någon bakom dem är ”läskigt” typ ett löv som faller eller något) (hahaha okej sitter och skrattar åt min torra humor här nu, inget liv för är så glad). Även några ”omg-I-can-fly”-moments när han helt enkelt tror att han kan hoppa, studsa och slänga sig åt sidan 100 ggr för att sen flyga iväg, dock fungerar det aldrig. Men han var väldigt duktig och tyckte det var så kul att galoppera i den snön som finns kvar!
 
Tänkte nu avsluta detta inlägg för känner att de har spårat ur för längesen. SKA LÄSA NU HIHIHIH. xx

85 reaktioner till “a pink graphic”

 1. Så underbar bild alltså! Vill också ha en sådan 🙂 Och vad kul att Sam Smith kommer hit. Får se om man kanske åker upp till Sthlm då.
  Svar: Tack! Jag älskar dem verkligen, så himla gosiga 🙂

 2. Åh hoppas verkligen att du får se Sam♡♡♡♡ Håller tummarna bästa du! Håller med dig, hans låtar är så sjukt grymma!!
  Hoppas du haft en jättebra dag! Massa kramar♡♡

 3. cool bild 😀
  och supertack för bilderna, jag är verkligen så nöjd. Tack, tack verkligen <3
  och tack så mycket för frågorna till frågestunden 🙂 måste bara få fråga vad du menar med blogghästar så jag kan svara så bra som möjligt 😀

 4. Sv: tack så mycket!:)
  Gud vad fin bild du gjort! Tycker också om rosa!
  Kan tänka mig att du suttit med den i flera timmar!
  Otroligt fin!:)
  Gud vad roligt att din favorit artist kommer till Sverige! Får verkligen hoppas du kan vara på gröna Lund då så du får uppleva detta!
  Låter som en fantastisk dag! Hoppas den fortsätter lika bra!:)

 5. Gud vilken fin bild! Du är verkligen så duktig på både fotografering men även på redigering 😀
  Och vad roligt att Sam Smith kommer till Sverige. Hade jag ingen aning om så nu vart ju dagen ännu lite bättre när man fick reda på det haha! Skulle vara så kul att se honom live. Han är verkligen en sån grym och bra artist!
  Hoppas du får en toppenfredag kära du! Kramar <3

 6. Åh hahhaha de där eld i baken moments fick jag uppleva idag hahah! Först en skidåkare med "släp" efter sig var shita läskigt, och tåget också för den delen hhaha! x)
  Kram Hanna!

  1. Hahha åh de är såååå himla härliga asså ;))) Förstår att de var läskiga saker asså, herregud, kunde ätit upp en azzz :’)))) kram ❤

 7. this picture??? SÅ FKN FIN!!
  och DU MÅSTE SE SAM SÅÅÅ BRAA LIVE!!! (btw så hoppas jag att vi ses på grönan om du går, planerar att också vara där!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *