a painting

En liten bild jag knåpade ihop. Lite coolt med målningseffekten tycker jag!! 
 
Min 26:e avramling på Kalle idag. Ni kan ju tacka oss senare för vår skicklighet :’)))) Hmm, kan säga att han var såhääääääär pigg, såhääääääär studsig, såhääääääär bockig och såhäääääär dampig. Omg. Ramlade av på cykelbanan på asfalten, mm skönt. Nej känner ingenting nu, hahah, min kropp är gjord av stål efter alla mina typ 40-45 avramlingar sammanlagt.
Men iaf så skulle jag galoppera efter Linneus och Myran. Hon travade för hon skulle inte galoppera mer och jag fick då hålla in Kalle och vänta lite. Släppte honom sen och han for iväg men var ju sen tvungen att ta i honom lite och då blev han såhäääääär sur och börjar studsa kasjndkjasn mycket och stannar och studsar och har huvudet mellan benen typ japp. Så flyger över honom haha. Men jag ramlade av och han stod där så fint, som vanligt. Han blir lite så om jag tar i honom när han bara vill till den andra hästen (de var kolmörkt så han såg henne inte heheh, hade dock pannlampa ofc). Men efter jag ramlat av borde han väl då ändå springa till andra hästen som jättelångt bort?! Nej, han bara står där och oooook.
Ahhh iaf så skulle jag hoppa upp då. Notera oxå att jag självklart var barbacka, hade iaf hacket på honom (som kanske är lite starkare, meeeen framhäver studsningar och ”huvudet-mellan-benen”-taktiken hehe).
Kom upp och bara, naeeee! Här ska de j*vla galopperas igen haha. Så Linneus var fortfarande före mig, dock inte lika långt bort. Började galoppera smått och höll inte lika mycket och han skötte sig fint. Sen kom vi till racebacken, där de alltid går i minst 120 km/h. Så höll lite på honom och släppte honom sen, fick sen såklart ta i honom när jag kom för nära Myran och skulle sakta av och då igen började han studsa som en studsboll och stanna och dampa. Men jag satt kvar. Han gjorde de liiite igen när vi började galoppera där igen. Galopperade några varv på ängen och tog sen ett race nerifrån och upp, då skötte han sig bra, även när jag tog lite i honom och saktade av! Herregud, denna ponny. Liiite pigg asså haha. Märkte att han var trött när vi kom tillbaka.. bra det!
Lite onödigt dock att han ska kämpa emot sååå mycket och studsa osv, värsta på länge haha! Tycker de är kul till en viss del (när man sitter kvar haha) och sen när jag låter honom, och sen känner jag väl när de är verkligen bus (och då han fortsätter springa!!) och sen när de är att han vill komma fram till den andra (och då tvärstannar och håller på). Men tror de mycket var för det var mörkt och han såg inte alls, för annars har han inte gjort såhär på jäääättelänge, sen var han superduperpigg. Inte gjort något rejält på några dagar nu pga storm osv.
 
Hahah, skriver lite. Aeee har kommit på världens bästa idé med några tjejkompisar kanske.. omg om den händer <33333 Men den får ni höra någon annan gång, om den kanske blir av hihi.. Hörs imon xx

52 reaktioner till “a painting”

 1. Haha låter som ni haft en myyyycket intressant tur du och Kalle, skönt att du inte gjorde dig illa när du ramlade av iaf!:)
  sv: Hehe men det är ju lite av en tradition tycker jag det låter som!:P

 2. Så utrolig fin og egen redigering du har gjrot her! Godt gjennomført!
  – legg gjerne ut en video om det, for det vil jeg lære!!
  Ha en fin uke videre 🙂

 3. Hihi det låter som du haft en väldigt händelserik dag med Kalle! Har själv ridit i perioder men slutade pga att jag var så rädd att göra mig illa och ramla av haha 🙁 Men saknar ridningen mycket måste jag säga! Nu är det dock kanske för sent att återgå till det igen då jag inte är någon naturbegåvning.. Men det kanske inte är för sent ändå?
  Hoppas du mår fint vännen och får en mysig onsdag 🙂 Stor kram<3

  1. hehe, nja, tkr de är rätt så roligt, så länge jag inte skadar mig eller det händer Kalle ngt 😉 Ännu en avramling att lägga till i vår samling haha :’DD

 4. Låter som en minst sagt intensiv omgång på hästen 😉 Jättefin bild förresten!
  Svar: Ja, hon är fantastiskt bra. Älskar hennes röst!
  Hoppas denna onsdag varit/är bra!

 5. haha vad cool den bilden blev<!! <33
  Hoppas du ahr en jättebra dag & lät som det var full fart med Kalle idag;) Han är verkligen sååå söt!!
  Sv; Har också hört det att datorn blir segare men får verkligen inte hoppas det! Håller just nu på att uppdatera iphoto, pages, imovie och så så att man får även dem nya ikonerna och funktionerna!
  Många kramar till dig<333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *