Without you I’m nothing

Lite mer bilder från när jag och Kalle var ute i halsring i måndags! Fantastiskt väder var det! Linneus har fotat :’)
 
 Sitter just nu på bion och är okontaktbar typ, filmen börjar om 20 min 20 MIN DE ÄR INTE SANT KOMMER SVIMMA OKOKOKKOKOKOK. Och har sett massa scener och jag bara ok omg jag dör seriöst. Men ja vi hörs nog mer imon, BÖRJAR SNART OMG xx
Kommer skriva om filmen imon med hihihihihihhihih wish me luck med mitt liv efter denna film

77 reaktioner till “Without you I’m nothing”

 1. Först och främst, Kalle är otroligt söt!
  Sen, jag undrar om du kan göra ett rätt så långt inlägg om din linje på gymnasiet och allmänt om gymnasiet? Ska välja mellan Estet och media linjen och en annan linje, men har super svårt för att välja mellan dem. Så det skulle vara trevligt om du kunde berätta om linjen, vad man gör på den, osv? Så mycket du kan ploppa ut dig som möjligt 😉
  Hoppas verkligen att du kan göra det någon dag!
  Älskar din blogg, kram! <3

 2. Jättefina bilder! Och du får skriva om filmen sen.. Har sett en del scener på Instagram, den är inte så mesig som jag trodde den skulle vara 😉
  Svar: Tack snälla! Ja, men jag gillar väldigt ljus inredning. Vita väggar och några detaljer i ljus färg. Är så trött på mitt svarta vardagsrum, vill så gärna måla det vitt nu med detsamma! 🙂

 3. Så otroligt fina bilder på er <3
  Och vad mysigt med bion igår! Ser fram emot att läsa och ta del av hur filmen var hihi! Har ju inte läst böckerna själv så vet inte vad jag har missat haha men alla säger ju att dom ska vara bra så jag är förväntansfull och jävligt sugen att se filmen måste jag säga! Men jag måste fråga dig då om en sak. Måste man läsa böckerna innan för att fatta vad dom handlar om eller räcker det om man ser filmen hihi? :)<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *