Waiting for the sun

Kalle i sitt esse på sista bilden japp <33333 Hahha dör åt honom
 
Har varit inne i stan idag för att kolla sommarjobb, såklart så var inte hon jag skulle prata med där såååå får åka in imorgon igen haha. Hade fixat mig och allt och tagit bussen in och sen bara nej man bara ok :):):):) Men hoppas att de går bra imorgon hihi, himla skönt att ha sommarjobb fixat isf!!
 
Var ute och red en liten runda på dubben sen. Igår var jag som sagt ute och red i skogen med halsringen och han var superduktig!! Min fina dubbi <3 Han blev så nöjd när jag tog av repgrimman och han blev helt fri, sån skillnad, han blir så glad när han märker att jag litar på honom, och då litar han på mig. Litar på honom till 110% i alla situationer.
Imorgon ska vi nog bara mysa och leka runt lite överallt, för åker redan imorgonkväll till Malmö för flyget går så tidigt från Kastrup. Sååå ja. Bloggens uppdatering kommer inte bli great i helgen, sen får ni se vad som händer heheheh…. 😉
 
Nej, nu ska jag gå och duscha sen packa lite mer, sen någon tv-serie! xx

121 reaktioner till “Waiting for the sun”

 1. Så gulliga bilder hihi 🙂
  Men vad synd att människan du skulle prata med om sommarjobbet inte var där precis då när du gjort dig klar och allting! Det är ju så typiskt 🙁 Hoppas hon är där idag istället så du kan få sommarjobbet redo och klart! Ska jag vara ärlig så har jag ALDRIG sommarjobbat i hela mitt liv haha :’) Inte på något företag eller så utan då har jag mest hjälpt till att måla o grejat hos släktingar o så haha 🙂
  Hoppas du får en fin dag <3

 2. Härliga bilder! 🙂
  Hoppas det går bra med sommarjobbet, vad är det för sorts jobb om man får fråga? :))
  SVAR:
  Åh tack så mycket 😀

  1. Taack :DJa de gick super! Ska provjobba fredagen den 6:e 🙂 En restaurang/bar, Brasseriet heter det. Kommer då börja i disken isf, så får se vad som händer efter provjobbningen 😀

 3. Så¨fina bilder :D! <3 Hoppas du löser sommarjobb nu :D!
  – Va gärna med i min veckans blogg tävling! <3 Vinnaren få en länk och få synas i min vänstermeny i en vecka 😀

 4. Va segt att hon du skulle prata med inte var där. Det känns som om man har slösat så mycket tid när sådant händer.
  Superfina bilder som vanligt 😉

 5. Vad kul! Vad händer i Malmö? 😀 Jag har varit där en gång. Det var kul! Åh vilket fint band ni har, adorable. Härligt solsken! 🙂 Hoppas du får en underbar resa dit. Önskar dig en fortsatt fin kväll! 😀

 6. SISTA BILDEN DÖÖÖÖÖR ALLTSÅ
  och mos är likadan, han tjurar ihop om jag försöker rida ett pass med nått på huvudet när han är lugn och vet att han skulle sköta sig utan haha!

  1. AHAHHA JA VET, MOROT HERE I COME ÄR DE LIX!!hahah ja, de är så himla roligt att de tänker så ändå, lix "bara ta av skiten jag kan faktiskt utan!!" hahaha så sött

 7. ifjajrigj,k sååå fina bilder på världens finaste ni ju!!! :’DDDD
  SV: alltså åhhh eller hur haha, man dör verkligen :’)<33333
  hoppas du får en superbra helg nu dub, massa kramisar!!! :***** ♡♡♡

  1. haaahah jo, ser ofta ut som det, hans läppar är alltid i farten, och när jag sitter på så brukar han öppna hela munnen med, dock bara för att ta godisbiten 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *