One more graphic

Aeee de är ju så roligt att sitta och leka i Photoshop! Här är en till bild som jag har trixat ihop, alldeles nyss. Den förra jag gjorde tycker jag nog mer om (länk till den förra), men denna blev också rätt så cool tycker jag! Vilken tycker ni bäst om? Denhär ovanför eller den förra? Slänger oxå på huvudet på båda haha, ska ta lite andra självporträtt (och annat) och sitta och fixa med dem i Photoshop sen, tycker sånt är så kul inspiration och kreativt.
 
Sjuk idag med. Har verkligen dragit på mig en rejäl förkylning alltså, herregud haha. Stannar nog hemma imon med för känner mig inte krya asså. Kunde inte sova inatt heller, halsbränna så fick sitta upp i sängen och så drack man liter bara för halsbränna och ah, hemskt. Meen halsbrännan verkar vara borta nu iallafall, nu är jag igentäppt i hela huvudet, men kanske får sova lite mer inatt yäääy.
 
Annars så har jag varit hos Kalle, bara borstat och busat lite i hagen. Orkade ju inte springa och ha hög energi precis så Kalle fattade inte riktigt haha, med honom måste man ha SÅHÄR HÖG ENERGI. Men vi gjorde lite trix och sånt.
Sen har jag bara kollat på tv-serier och läst, och bloggat såklart. Ska nog sätta på Eye candy nu och sen läsa lite ur FSD sen sova. Hoppas ni mår bättre än mig hihi xx

65 reaktioner till “One more graphic”

 1. ALLTSÅ HUR FINT?! Älskar både denna och den förra, lika vackra båda två. Du skulle egentligen typ ta betalt för att fixa en bild som man kan ta och printa på kanvas eller något sedan. Jag hade lätt bett dig göra något 🙂
  Svar: Ja, hon är bra vacker alltså. Och hoppas att denna herre är bra för henne! 🙂

 2. Okej wow, var tvungen att ta en ordentlig titt på din blogg, dina bilder? vem är duuuu vilken fotograf du är! Shiiiit!! Din blogg kommer ligga på mina favoriter!!

 3. Wow vilken häftig bild! Har alltid velat lära mig mer om redigering men inte kommit till skott haha.. Har inte ens Photoshop men är bra sugen på att skaffa det men är orolig i och med om man kan få virus osv.. Hur säkert är det när man skaffar det att man inte får virus osv och kostar det något att ladda ner det? 🙂
  Kramar!! <3

 4. Gillar verkligen hur du fått in blommor och berg. Känns som det är ett djup i bilden, riktigt bra jobbat! Du är verkligen jätte duktig, kram. 🙂

 5. Sv. Det där ang Sam Smith, jag har ringt till dem och ja, de säljer inte biljetter. Man får tydligen bara komma dit och hoppas att få se honom live. De tar bara in max 17.000 personer. Funderar faktiskt på att tälta utanför Gröna Lund så det blir 100% säker för mig att få se honom haha!

 6. Åh va fint, så häftigt med sånna bilder! Kan seriöst inte välja, tycker om båda bilderna på olika sätt, dom har liksom lite olika uttryck :))

 7. Cool bild 😀 Duktig du är på redigering!
  sv: Tack så jätte mycket! <3
  Tack kära du! <3
  Joo tack sådana finns överallt, man kommer aldrig undan dem :/ Jaa jag med! Förhoppningsvis nu är det på förbättringsvägen, som sagt vi får tänka positivt <3<3 kram
  -Glöm inte att du kan vinna ett presentkort hos mig på 500 kr hos Stylingagenten.se ! Vinnaren dras av Stylingagenten! Om du är redna är med ber jag om ursäkt över detta, eller om du inte gillar sådana här kommentarer!! <3
  http://aschmandas.devote.se/blogs/29687942/taevling—vinn-presentkort-500-.htm#WriteComment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *