Min kärlek till FSOG

Japp fina brusiga bilder från igår <3
 
Okokokokokokok filmen……… VAR ASBRA OKOKOKOKOKOKOKOK. VILL BARA SE ANDRA NUUUUUU OCH TREDJE OMG!!! För vet att de kommer bli bättre för vet ju vad som händer osv och jag älskar ju deras kärlek mer än allt i denna värld, mitt finaste OTP japp <333333 Och Jamie är ju så snygg så man dör och Dakota är bara helt fantastisk. Båda är helt fantastiska IRL (känner dem ni vet), asså Dakota hahaha hon är så himla rolig och söt, och Jamie med ofc hehhehe. Och asså Ana och Christian <333333333 Alla som säger att denna filmen suger, aeeeeee jag fattar er inte hehehehehe. Men ja smaken är ju som baken azzzz. Men den var iaf jättebra, och första kan vara lite enformig ja (asså de ska lära känna varandra och så och sen då kontraktet och allt..) men asså andra och tredje är bara akjsndakjsn, älskar ettan men som sagt, asså kärleken kommer fram lite mer i tvåan och trean. Många säger att Christian misshandlar henne och typ våldtar henne, man bara ursäkta men har ni läst böckerna????? Eller missade ni allt eller??? För de är det verkligen inte, hon säger aldrig nej eller emot, om hon skulle gjort det skulle han slutat DIREKT. Även så har de ju kodord och sånt… nej!! Ska inte säga för mycket hahah! MEN SE DEN JAAAA <333333 Dessa två timmar som jag satt där inne, herregud, kändes som typ 30min, gick så himla snabbt och satt och höll hand med Wilma hela tiden och vi skrek och grät och dampade och de typ skrattade bakom oss, bara för vi fangirlade sönder hahahahah. Alla andra satt helt tysta, jag bara HUR KAN DEM??????
Nej ska sluta dampa nu hheheheheh <3333
 
Och nu har vi SPORTLOOOOV! Åh så himla härligt <3 Dock har jag läxor som ska göras nu på lovet (eftersom jag är ledig v.9 när jag ska till Österrike heheheh), och de är ju mindre trevligt, menmen, orkar inte komma efter heller.
Var hos Kalle ikväll oxå, åh så härlig han var, min fina pojk <3 Tänkte skriva ett åsiktsinlägg nu igen, längesen verkligen, tycker det är himla roligt och dela med mig åsikter (speciellt hästvärlden hehe) och höra andras! Har ett superbra ämne som jag ska ta upp, tycker jag hehe, väldigt intressant. Men ska skriva ihop den sen kommer det upp här! Handlar lite om mig och Kalle, vårt sätt och sånt bl.a.
 
Vi hörs imon, då är det valentines day guyyyys xx

47 reaktioner till “Min kärlek till FSOG”

 1. Men gud vad kul att filmen var så bra! Är själv sugen att se den så jag ska nog boka en biljett så småningom! Har ju inte läst böckerna innan som sagt men vafan.. Haha jag vill se filmen ändå! 🙂
  Skönt att du har sportlov nu också! Så skönt med en vecka ledighet 😀 Hoppas du mår bra idag och får en fin alla hjärtans dag! <3

 2. alltså åhhh haha blir 100 ggr sugnare på att se filmen när du säger den är så braa ihhhh assså åhhh :’DDDD och det är ju bara helt galet underbart med looooov nu tihiih<3333333
  SV: hehehe jaaa eller hur, verkligen bästa känslan efter man tränat, man ba yeeey I’m fit as hell ;););));) och tack så mkt i efterskott dub, provet gick sådär looool xDDD
  Ha en fantastiskt underbar alla hjärtans dag nu finaste du!!! :***** PUSS ♡♡♡♡

 3. Ja tjejen var verkligen superduktig men jag vet fortfarande inte om jag gillade mr grey så mycket. hade föreställt med någon annan när jag läste böckerna. Men slutet var ju inte okej, an vill ju se mer nuuuuu! 😀

 4. åh vad bra att filmen var bra♡♡♡♡♡♡
  Gud vad härligt med sportlov<33 Själv har jag bara helgen kvar på mitt:// buhu hahhah
  Hoppas du får en jättebra dag idag♡♡♡ Glad alla hjärtans dag<33
  Massa kramar!!

 5. Åh vill se filmen med en gång! Har inte ens läst böckerna, men det låter så himla bra. Ska nog se den nästa helg! Ser fram emot det extra mycket nu efter att ha läst ditt inlägg 🙂
  Svar: Jag älskar twitter! Haha, hänger där hela tiden typ och letar efter nya tweets från roliga folk jag följer. Man ser så mycket först där med, på en gång när det händer liksom 🙂

 6. sv: funderar på att läsa den, men jag vet inte hur vi ska redovisa boken som. Om vi ska ha en redovisning för klassen vet jag inte om fsog är den bästa boken att prata om…

  1. jahaaaaa ja okej, ja då förstår jag hehe 😀 Ja de beror ju på hur bekväm man är med att prata om de som händer i boken osvosv hehe 🙂 Men jaa, välj en bok som känns bra att prata om 😀

 7. Fan vad kul att ni va nöjda med filmen 😀 Har aldrig läst böckerna, har bara hört lite om dne. Men ska helt klart se filmen 😀
  Glad alla hjärtans dag fining <3

 8. Åh jag vill så gärna se den. Den verkar så bra. Har också sett att så många är kritiska mot den, men de har nog missat att läsa boken eller liknande 🙂

 9. längtar också efter fortsättningen på film, så spännande, har ju inte läst fortsättningen av böckerna! Jamie är ju så himla snyygg 😀
  sv: visst är de! 😀 tusen tack!! ♥

  1. åhhh ja jag vet ju vad som händer men längtar så himla mycket ändå asså :’DD jaa du får läsa hihihi, och Jamie omg ja världens snyggaste :’))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *