Love without fear in your heart

Hahha sött med Kalles läpp på sista bilden japp. Vet inte hur jag står på tredje bilden (????) men Kalle är ju en sån snygging azzzz 😉
 
Sitter och gråter för jag vill se FSOG igen, NUUUUU. Hahha annaaaars så har dagen varit great. Jag och Linneus bakade i typ 5h igår (hahahh), sen kollade vi på Mello osv samtidigt, spelade Super Mario 3D World och MarioKart 8 (mario <3333333) inte alls töntar nej. Gick och la oss sen och dampade lite o sååå.
Idag stack vi upp till stallet och red ut, red vid skjutbanan (haha låter läskigt). Båda var supertaggade och Kalle var sååå speedad och laddad så han visste inte var han skulle ta vägen typ ibland. För första gången var jag med om att han vände på en femöring och galopperade iväg (för han blev rädd hehe), vi red där helt lugnt i början av ritten och jag satt där med långa tyglar och fötterna ur stigläderna (faktiskt sadel idag woop) och sen ska vi rida vid en rätt så snäv sväng och då kommer det två gåendes med två hundar och innan jag vet vad som händer så har båda vänt och galopperar hemåt hahahaha jag dör. Men vi fick stopp på dem snabbt, kände absolut inte att han stack utan bara att han blev aaaaasrädd och chockad hahah. Så vi stannade och skrattade typ ihjäl sen kom de med hundarna och då började Kalle backa och sånt jag bara laddad?????? Han reagerar aldrig på människor eller hundar haha (och han har t.o.m blivit jagad av en hund, dubben <3).
Men ja vi red förbi sen var de några dampmoment och några ggr han var askdjnaskjdn stark, så bestämde då att nej nu måste vi träna lite på att chilla om man är bakom de andra ekipaget haha. Men han var väldigt duktig i slutet, fick dock ge och ta en del i början men han lugnade ner sig sen och då släppte jag honom helt så han fick galoppera riktigt, och sen ta tillbaka sen släppa igen. Vi behöver träna lite sånt på nu, på sommarn är det inga problem för då är han jäst av gräset hehehe. Men nu har han ju så mycket energi så han kasdakaksd.
 
Varför skriva så myckeeeet. Iallafall så bakade jag och Linneus igår som sagt, vi bakade 2 olika cake pops (kladdkaka och choklad/jordnötssmör), muffins med cheesecakefyllning och hallon, sen brownies med cheesecakefyllning. Lite gott faktiskt mmmm. Cakepopsen med kladdkaka var gudomliga!
 
OCH JUSTE! Läste ut tredje och sista (for now heheh) Fifty shades igår, Fifty shades freed, AEEEE. Inte okej, inte det, är båda glad och HELT FÖRSTÖRD FÖR VILL HA MER!!! Läste ut alla 3 på 3 veckor, I 3 VECKOR SÅ HAR DE VARIT MITT LIV SERIOUSLY. Vet inte vad jag ska ta mig till nu. E. L. James (hon som har skrivit dem) säger att hon har några andra projekt pågång och Fifty shades freed kanske inte har slutet på deras story.. men hon vet inte än för hon vill gärna publicera lite annat först, OMG SKA LÄSA ALLT SOM HON PUBLICERAR.
 
Nej nu måste jag sluta att skriva hahah. Vi hörs imon finisar xx

55 reaktioner till “Love without fear in your heart”

  1. Så himla fina bilder verkligen! Och det låter som du haft en supermysig helg! Själv så firade jag hemma med familjen med god mat och sedan mys framför melodifestivalen 🙂 Tycker det var mycket bättre bidrag nu i lördags jämfört med förra veckan haha! Hoppas du mår bra idag och får en fin måndag <3

  2. Asså 50 SHADES OF GREY ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA!!! dog typ när jag läste hela serien! Böckerna är magiska och hela dagen idag har jag hört hur folk skrattat åt filmen och bla bla bla att han tvingar sig på henne men de vet ingenting! CHristian är helt skfkas. Okej ska sluta dampa men jag älskar böckerna!

  3. Haha åh förstår känslan! Är precis likadan när jag hittar en bok jag tycker om! Kan inte sluta då haha!
    Ääääälskar bilderna också! Så galet snygga! <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *