in the mirror

Några brusiga bilder på mig i spegeln jaaa. Borde göra en roomtour någon gång kanske hehe..
 
Min kropp är helt död nu asså. Red ett pass på Kalle nu ikväll i ridhuset, som vanligt på fredagar, för vi slutar så sent i skolan heheh. Vi hade lite galoppbommar och sånt. Och vi jobbade vääldigt mycket med kort och samlad galopp och asså mina ben hehehe. Hade barbacka och mitt egengjorda ”sidepull” (som en grimma typ, tyglar på sidorna så lite lättare att ställa). Är så proud att han kan gå i en sån fin och stadig form, utan bett eller något. Han går verkligen jättefint i galoppen, känner verkligen att de kommer bakifrån, eller vad vet jag, detta är ju inte vårt ”ämne” precis. Ut och flängrida, det är ju de vi gör 😉 Men har var väldigt duktig, på galoppfattningarna oxå! Men märkar verkligen nu (har ju fått rida där mer pga mökret, vädret och underlaget ute) att de inte är någon favorit att galoppera runt och runt där inne, inte min heller som sagt, men nu är ju tyvärr tvungen, på vinter, max 1 gång i veckan (mycket va hahaha), sen när de äntligen blir vår och allt så rider jag sääällan där. Hellre i paddocken då. 
 
Och ja återgår till att min kropp är död, för när jag kom hem så gjorde jag ett träningspass, gör en sån challenge på 28 dagar eller vad det är? Hela familjen gör det, riktigt roligt! Dock fick jag ta en liten paus när jag var sjuk och förkyld, men är igång nu igen! Och efter passet på Kalle så var min kropp redan mör så hehehe, men klarade träningspasset ofc, min envishet och vilja gör alltid så jag klarar saker och ting heheh. (OCH LÅTEN LOVE ME LIKE YOU DO, under plankan, omg, BARA TÄNKAR PÅ ANA OCH CHRISTIAN SÅ KAN JAG STÅ I PLANKAN I RESTEN AV MITT LIV <33333) Sista dagen så ska vi stå i plankan i 200sek, intressant hehehheheheh 😉
 
Nej! Ska ta och svara på lite kommentarer, sen läsa Fifty shades freed, kan fredagskvällen bli bättre?! Nej. Hahhaha :’D
Hoppas ni kommer ha en bra helg! xx

67 reaktioner till “in the mirror”

  1. Så fina bilder! Tycker det är så kul att knäppa massa bilder på en själv och sedan redigera osv! Dock så är jag ingen höjdare på det så jag låter det vara haha! Men kul att se andra som är kunniga inom det! 🙂
    Och vad roligt att du och hela din familj kör en challenge på 28 dagar! Har aldrig gjort något sådant med min familj innan haha men det kanske skulle vara en idé! 😀

  2. Jättefina bilder♡♡ DU är så sjukt fin, ditt hår är underbart!! <33
    Lät som en bra fredag! Härligt med träning och roligt att hela familjen gjorde så:DD hahah
    Hoppas du också har en toppen bra helg, massa kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *