He’s so beautiful and.. he’s mine

Bilder från idag när jag var ute och red i de underbara vädret med min fina <3
 
Hahah omg vet ni, 29:e avramlingen idag. Den var väldigt fab kan jag säga haha. Han var väääldigt pigg då, (eftersom han har fått ta de lite lugnt nu när jag har varit iväg, mina fina friendos har tagit hand om honom, och de har sagt att han har varit väääldigt pigg hehe) så han tyckte det var riiiktigt härligt att få ut och galoppera och dampa, haha söte. Typ travade/galopperade på vägen dit, sprang vid hans sida och han började typ galoppera direkt jämte mig haha. Sen hoppade jag upp och smackade typ en gång väldigt lågt och han fattade direkt galopp och bara YAAAZZZZ. Och jag bara omg <33333 De var så himla fantastiskt, släppte händerna rakt upp i luften och bara njöt, vad jag har saknat det <3
Sen kommer vi då till avramlingen, galopperade upp för en backe och där hade de sågat ner träd och sånt så de låg stockar lite överallt så han bara OMG JAPP DE ÄR NOG FARLIGA!! Så han tvärstannade/hoppade åt sidan och jag flög av. Han bara stod där, som vanligt, och kollade på mig, så söt :’) Hoppade upp och köttade sen vidare mot berg-o-dalbanan och allt. Han var såå pigg och istället för att trava så började han alltid att galoppera haha :’) Blir så glad när han är glad och njuter av uteritten <3
Sen efter ville han bara mysa när jag borstade honom, så han la sitt huvud i mina händer när jag borstade huvudet, min älskling, har saknat honom oändligt mycket <3
 
Väldigt skönt att vara hemma. Fast saknar Österrike och älskade Matrei redan haha! Men såå skönt att sova i sin egna säng omg haha <3 Inte taggad att komma tillbaka till skolan på måndag iaf, usch! Måste ta tag i läxor med :(( Men jaa, vad gör man liksom, resa är ett måste 😉
Hoppas ni har en bra helg finisar!! xx

43 reaktioner till “He’s so beautiful and.. he’s mine”

 1. Så himla fin han är! Måste kännas helt fantastiskt att ha en helt egen häst och bara veta att han är ens egen <3
  Dock tycker jag så synd om dig som ramlat av honom såpass många gånger. Är så rädd att man ska göra sig riktigt illa! En kusin till mig red när hon var tonåring och flög av så hon har inte direkt problem med ryggen idag men när hon gör en speciell rörelse så liksom knakar det och har sig! Låter jätteobehagligt :S Du måste vara försiktig vännen! <3

 2. åh vilka härluga och söta bilder♡♡ Han är verkligen så sjukt söt^^
  Att sova i sin egna säng är alltid SÅ skönt, men att resa är toppen!
  Ha nu en bra månad, massa kramar♡

 3. Åh vilken fin häst! Jag blir så sugen på att rida när jag ser bilder på hästar, red när jag var liten men kom aldrig till min 29de ramling då jag efter min 10 skadades och har tyvärr inte vågat rida sen dess 🙁

  1. Visst är han fin! :’D Åh förstår! Förstår att du längtar tbx 🙁 Ja de är bara att försöka, sakta men säkert, på en häst som man känner och litar på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *