han är det finaste jag någonsin kommer ha

Bilderna har fina Linneus tagit <3
JAAA!! Äntligen nya bilder på MIG och Kalle!! Det var så sjukt längesen ju, vi är så dåliga på att fota ju hahah. Men nej, nu räcker det, nu ska vi ta tag i detta riktigt, jag och Linneus har såna planar, maaassa roliga fotograferingar med olika teman heheh :’D
Min fina idag som ni ser på bilderna <3 Väldigt längesen vi var ute och galopperade i halsring faktiskt, vet inte varför riktigt.. han har ju varit himla pigg hahah, och underlaget har typ varit is, men idag hade nästan allt töat bort och de var som varmast typ 11-12 grader idag (!!!). Sååå himla skönt :’D Så vi köttade ut och han var så himla duktig, fast det var längesen :’) Min fina älskling, vad skulle jag göra utan honom? Att känna denna frihet och tillit när man rider där i bara halsring, hela vägen hem, och veta att man bara kan börja galoppera och stanna lika snabbt, den är helt fantastisk.
 
Annars dååå. Var och klippte mig idag ju. Bara topparna, skönt att bli av med det slitna och även klippa luggen som hade blivit väldigt lång. Köpte oxå en fin topp på Bikbok, kunde inte hålla mig haha, superfint vårigt linne! Får visa upp det i bloggen snart. I skolan hände inget intressant, måndagar är ju så chill hehe.
Ska svara på kommentarer nu jaaa, ha det braaa dubs xx

88 reaktioner till “han är det finaste jag någonsin kommer ha”

 1. – Vinnaren av Veckans blogg är uppe + ny omgång! Kika in och kolla om det va du som vann! 😉 Oavsett resultat så vill jag mer än gärna att du är med igen! <3

 2. Åååå fina ni ♥♥
  Sv: Vet inte hur jag ska förklara hur det känns heller.. Är helt tom, gråter för minsta lilla och får inte i mig mat mer.. Vill inte bara släppa allt och fortsätta utan honom ju :'( Tack för din fina omtanke, det betyder jätte mycket, även om det fick mig att gråta som typ allt annat gör nu :((♥

 3. åhhmen gud vad underbart!!♡♡ Så sjukt fina bilder, helt fantastiska. Sådan kärlek & glädje. Måste vara den finaste hästen!!
  Massa kramar, hoppas du haft en bra dag!

 4. Åh gud så härliga och vackra bilder verkligen! Ser helt fantastiskt ut hihi! Tänk känslan att bara ge sig ut i skogen på en ridtur och känna den friska vårluften i lungorna. Alltså lycka♥
  Härligt att du var hos frisören också och fräschade till håret lite med att ta bort dem kluvna och slitna hårtopparna. Ska själv beställa en ny tid nu i veckan tänkte jag då jag känner att det är läge för det hihi 🙂

 5. Alltsååå åhh era dubbisar, blir så glad av dessa bilder hihi!! :** ni båda är såå himla finaaaa!!! <33333
  SV: Bästaste du!!❤❤❤
  KRAMISAAAAR & PUSSISAR

  1. Har ridit sen jag var 6år, började då på ridskola. Men har hållit på med hästar i hela mitt liv då mamma hade häst när jag föddes 😀

 6. Jag har vart rädd för hästar så länge jag kan minnas och aldrig riktigt vart nära, men fy sjutton så söta bilder detta var! Vill bara klappa på honom, så fin 🙂

  1. Hihih åh tacktack ❤ Jaa han är världens finaste! Verkligen inte alls farlig hihi, har även haft ponnyridning och sånt på honom, han är så snäll så snäll :’)

 7. Vilka vackra bilder på er! Ljuset och snön gör ju verkligen allt så vackert!
  Svar: Nej, men precis. Det gör inget, lika bra ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *