Favoritappar

Snapchat – Ehh ja självklart! Hur roligt kan de vara att skicka bilder/videos i några sekunder som sedan försvinner, tydligen skitkul haha! 😉 Heter som sagt kallekalops om ni vill adda!
Vine – Ja eftersom jag är en stor fangirl så är ju Vine ett måste. Revinar bara massa på mina älskade tv-serier/filmer, alla min ship, OTP’s och snyggingar. Mest på Paul Wesley, FSOG, Andrew Garfield, OUAT, GoT och alla andra snygga haha. Heter idanilsson där, om ni är intresserade av att följa dåå.
Blogg.se och Bloglovin’ – Kände att de fick vara ”samma”, alltså bloggrealaterat. Är självklart inne och kollar här varje dag, vad som händer och sånt!
 
VSCOcam – När de gäller redigering på iPhonen så är de alltid VSCOcam! Superbra app verkligen med massa snygga effekter, väldigt enkel också!
PS Express – Används med ibland, har väldigt många funktioner som Photoshop har.
PicLab – När jag ska lägga till text på min iPhonebilder använder jag alltid PicLab. Finns maaassa snygga texter och massa fina effekter!
 
Endomondo – En superbra träningsapp som jag alltid använder när jag är ute och rider! Visar hur lång vi rider, hur länge, högsta hastighet, hur många kalorier som bränns och massa annat! Man kan även välja vilken sport man utövar, alltså när jag rider så har jag valt Riding som sport, superbra!
Episoder – Eftersom jag är största tv-serier freaket, som ni flesta veeet, så är det ett måste att ha en tv-serie app! Här kan man bara söka upp alla tv-serier som man kolla på sen bocka av vilka avsnitt och säsonger man har sett, sen ser man när de sänds nästa gång på tv och allt. Så man håller koll på alla, kollar ju på en del haha :’)
QuizUp – Ett spel där man kan spela massa olika quiz (tv-serier, filmer, kändisar, allmänt m.m) mot sina kompisar/randoms. Superroligt om man har tråkigt hehe. Heter Ida Nilsson om ni vill adda! 🙂
 

24 reaktioner till “Favoritappar”

  1. Vad roligt med massa apptips:)
    sv: Ja det var sjukt irriterande att vanka runt där på flygplatsen och inte riktigt veta när man skulle få åka:( Liksom vi var på flygplatsen runt fem på morgonen för att checka in och så får vi inte flyga iväg för ens efter 12… Många långa timmar att vänta:(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *