De godaste jag ätit

Okej. Asså detta är helt klart de godaste jag har ätit, hands down. Fattiga riddare med nutella och färska jordgubbar. Säkert flera som såg (eller ser, det är fortfarande där, dock har hon bytt bloggportal) från Fridas Bakblogg på blogg.se spotlight till vänster när man loggar in. Dog när jag läste receptet och sa direkt till mamma att hon skulle köpa nutella och jordgubbar och allt. SÅ GOTT OCH ENKELT!! Hääär finns receptet. Kort och gott så är det formfranska fyllda med nutella och jordgubbar. Man doppar de i en mjölk/ägg blandning innan man steker de i smör, sen rullar man de i socker/kanel blandning direkt efter spisen. Aeee de är så gott så jag svimmar haha. Gjorde det igår när Linneus och Alice var här och vi var sååå taggad och sen när vi tog första tuggan så bara dog vi haha, så de är vår paradrätt nu 😉 Gjorde det sen imorse för skulle ju fota det, och såklart ville jag äta det igen för de var så gott haha!
 
Igår var ju Linneus och Alice här och vi hade jätteroligt och spelade Just Dance och gjorde dessa underbaringar här ovanför. Idag har jag fruktansvärt ont i halsen, kan knappt svälja 🙁 Såå roligt med förkylning nu jaa. Fast bättre nu än på sportlovet, eller ännu värre, när vi ska till Österrike! Så skönt att jag blir förkyld nu liksom hehe.
Var ute och red berg-o-dalbanan med Kalle innan idag. Snöade suuupermycket på hemvägen. Men han var pigg och glad, lite träningsvärk från igår kände jag, men ändå så köttade han på, som vanligt hehe.
Ska fortsätta städa mitt rum nu sen äta och sedan duscha. Avslutar kvällen med tv-serier och FSD.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!! xx

73 reaktioner till “De godaste jag ätit”

 1. Ahaha du har testat dom! Höll på att dreggla ihjäl mig när jag såg hennes recept…måste testa jag också!:)
  Hoppas du slipper en rejäl förkylning, krya på dig!

 2. Jag har aldrig riktigt fattat vad fattiga riddare är förut, men åh så gott det ser ut/låter! Jag måste prova att göra det själv någon gång nu :)Du tar otroligt fina bilder också!

 3. Ser ju farligt gott ut! Kul att rulla också, de där verkar mycket roligare än vanliga 😀
  sv: Ja det var verkligen fin utsikt från den båten 😀

 4. Men mums vad gott det där ser ut! Är det ungefär som pannkakor? Har aldrig ätit fattiga riddare innan men det påminner lite om pannkisar tycker jag! Och med nutella och bär till alltså♥ MUMS! 🙂
  Kramar!♥

 5. Men vadå läska mig? Haha, ser riktigt gott ut 🙂
  Svar: Ja, det är ju kul att resa och upptäcka nya platser. Men Sverige är ändå där jag trivs som allra bäst 🙂
  Hoppas du haft en fin start på veckan!

 6. OMG det där var bortom läckert mmmm 🙂 hoppas ni har det varmare än här i frostskadade Göteborg vill ha sol & VÅÅÅÅRRR
  ha en kanondag söt
  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *