7 positiva saker

Tänkte nu hänka på denna utmaningen som evahle.se har, att skriva 7 positiva saker! Dock tar jag inte från de 2 senaste dagarna, utan overall. Kommer säkert göra fler sånahär inlägg så då kan jag ju göra så.
Nu när jag ligger här hemma förkyld och allt, så behövs det lite positiva tankar 😉 So here we go!
Om 9 dagar har Fifty Shades of Grey premiär och jag har aldrig längtat så mycket till en film innan. Är så himla glad att jag äntligen började läsa denna bokserie och att jag älskar castet så mycket och allt, fangirling for life hahah <3
Snart bär det av till Österrike, mitt andra hem. Veckan efter sportlovet, åh längtar så himla mycket, världens bästa ❤
Vi har inte alls mycket i skolan just nu, bara ett matteprov denna veckan, annars har vi inget annat vad jag vet..
Jag är så otroligt tacksam för att jag har världens finaste i mitt liv, min älskade Kalle, vad skulle jag gjort utan honom? Att bara kunna slänga sig om hans hals och borra in ansiktet i hans päls är det bästa jag vet ❤
Bloggen går väldigt bra och är otroligt tacksam för alla mina fina läsare som besöker och kommenterar varje dag, ni är bäääst!
Det går mot ljusare tider, och det är så otroligt skönt, både gällande hästen och fotograferingen, och en själv såklart! Man hinner rida ut efter skolan och även så hinner man fotografera innan de blir mörkt. Och man själv (iaf jag) blir mycket gladare när de är ljust längre!
Att Sam Smith kommer till Sverige. Helt amazing. Och hoppas verkligen att jag och min kompis kan åka till Stockholm och se honom, då är mitt liv komplett haha <3
Detta längtar jag efter sjukt mycket. Sommarkvällar som bäst ❤

65 reaktioner till “7 positiva saker”

 1. Helt galet bra grejer ju 😀 Måste verkligen vara huuuur skönt som helst att inte ha så mycket i skolan 😀 Och ooo!! Kommer Sam hit?! Har fått en liten hemlig crush på honom nu det senaste (a)
  Sv: Jaaaha, du kör på både mjölk och yoghurt i där? Deeet ska jag prova då! Tacktacktack 😀

  1. Jaaa omg de är helt underbart :’D Ska bara klara de där matteprovet heheh 😉 Jaa de gör han omg han är sååå himla bäst :’DDJajamän, ofta kan den bli lite för "hård" om jag inte har mjölk/vatten i oxå hehe 😀

 2. Kul med en sådan! Vi har inte heller så mycket i skolan i veckan. Ett matteprov nästa vecka dock, så det blir plugg idag eftersom jag ändå är hemma och sjuk (alla verkar vara sjuk nu…). 😉
  Kram

  1. Åh skönt!! Åh inte skönt att vara sjuk dock hehe.. ja ellerhur! alla är sjuka och förkylda, men de är väl årstiden I guess, krya på dig!! kram 🙂

 3. åhh vad roligt inlägg♡♡♡ Måste göras någon gång!! :)))
  Jätte rolig att läsa allt fin!
  Åh vad roligt med österrike! Är det skidor som gäller då?:D
  Massa kramar & grymt underbar bild♡
  Hoppas du har det bra^^

 4. Älskar dessa positiva listor!
  sv: Åh vad kul, jag ser också fram emot det faktiskt, har inte fört över dem till datorn än haha 🙂

 5. Åh gud vad härligt att få ta del av 7 positiva saker du känner just nu och som du längtar till! Har själv försökt ta mig an den här listan men tycker det är så svårt att komma på något.. Har fått en liknande uppgift av min sjukgymnast där jag ska komma på 1 positiv sak om mig själv varje dag vilket är ganska svårt faktiskt men jag kämpar på!
  Så härlig bild verkligen. vill också ha sommar nu <3

  1. jaa verkligen!! åh ja förstår, ibland kan de vara det.. de är ju en superbra uppgift, klarar du säkert toppenbra, bara kämpa på! 😀 tack så mycket :’) åh ja jag med <3

 6. Just nu har jag en tävling på min blogg där du har chansen att vinna ett presentkort hos stylingagenten.se. Tävlingsreglerna är väldigt enkla så in och kika och var med! 🙂

 7. Åh, det bara hände att Sam Smith kommer vara i Paris då vi åker dit i sommar så vi har köpt biljetter till hans konsert där ^^

  1. Men åhhh, fantastiskt ju, skulle dött om de skulle hänt mig haha!! jaa njut verkligen av konserten :’DDD inte lite avundsjuk haha :((( men hoppas att jag kan fixa till Stockholm :’)

 8. Åh vad roligt att åka till Österrike, du brukar vara där då med andra ord? 🙂 och förstår din kärlek för din älskade häst. Helt otroligt hur mycket kärlek man kan känna till dessa fina djur 🙂 så värdefulla!
  Så roligt att bloggen går bra, grattis <3 jag kommer alltid att titta in här, älskar din blogg!
  sv: Åh tack fina du, vad glad jag blir 🙂 <3

 9. Så jävla underbart med ljusare tider! <3
  -Glöm inte att anmäla dig till mina andra tävling där du kan vinna ett presentkort hos Stylingagenten på 500 kr! <3

 10. Det ser ut som massa roliga saker att se fram emot 🙂 Jag ser fram emot tre saker, farmor och farfar kommer, ska se "Livet är en schlager" med mamma och så sportlovet då vi åker till Norge för att åka skidor 🙂
  – Visst är den bra! Jag har inte läst böckerna men tycker att de verkar lite överdrivna så vi får se om jag ser filmen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *