There will be nothing left for no one

Lite flera bilder på underbara rosor.
 
Hästen, bloggen och tv-serier. Det som gäller nu haha. Men ska troligtvis hitta på lite saker nu innan jag börjar jobba, och sen börjar ju skolan.
Kalle fick vila idag, så var bara uppe och pussade på honom. Och jag har kollat ikapp Teen Wolf och kollar nu ikapp Beauty and the beast, som jag siktar på att bli klar med inatt också. Har då kollat på 11 avsnitt idag hahah omg, ja vilket liv, men tv-serier är amazing, så klagar ändå inte 😉
 
Imon ska vi ha kräftskiva här, men vet inte om jag kommer vara hemma.. har lite annat in mind men får se med det hehe.. hörs imon xx
0

34 reaktioner till “There will be nothing left for no one”

  1. Fina bilder! 🙂
    Jag är också en seriejunkie, just nu på 7e säsongen av Dexter.
    Har börjat om på Gossip Girls så den får nog ta över efter 🙂

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *