“There are so many beautiful reasons to be happy.”

Tycker ljuset på dessa bilderna blev så härligt!
 
Ska filma haulen snart tänkte jag. Måste bara vänta tills de är lite ljus i mitt rum haha. Bor ju i källaren och har bara två rektangel fönster, så de släpper inte in så mycket ljus nu för solen ligger fel.
Ska upp och rida Kalle sen också.. vet inte riktigt hur jag ska planera allt då jag, Moa och Amanda ska troligtvis tälta inatt någonstans?? Med några andra också kanske, har ingen aning haha! Vi måste iallafall tälta denna veckan jaaa. Vi är nu inne på nästsista sommarlovsveckan, alltså det är helt sjukt att det har gått så snabbt!
Nästa vecka ska jag också jobba, ons, tors och fre. 10h pass både ons och tors, menmen har varit ledig nu så det gör ingenting att jag fick dem passen. Får se sen hur mycket jag kan jobba när jag börjar skolan, måste fokusera mer på den nu än vad jag gjorde i 1:an hehe.. :))
 
Ha en toppen lördag finisar xx
0

36 reaktioner till ““There are so many beautiful reasons to be happy.””

  1. Nu är vinnarna av veckans blogg presenterade på bloggen, gå in och se ifall det blev du! Jag har även en ny veckans blogg som du gärna får delta i. Kram! ♡

    0
  2. O.M.G! Jag fullständigt älskar din blogg, allt är perfekt. Bilderna som du fotar är fantastiska, allt allt allt. Yää! Har äntligen hittat en blogg som jag älskar, som jag vill följa.. LIVET ut! ♥♥♥

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *