Sharpness on point

Skärpan är on point vavava? ;)))
 
Skolan har börjat och jag känner nu att jag redan behöver ledigt för att hinna med allt hahah <3333 Nej men seriöst vad de tar upp mycket. Jag har rätt så chill schema, till skillnad från några av mina kompisar (hahahahhhah rätt åt er<3333). Slutar t.ex 11 på onsdagar när de slutar 15.50 och 14.20 på torsdagar när de slutar 15.50 ;))))) Fredagen går vi dock till 15.00, en timme tidigare än förra året iallafall haha. Imon slutar jag dooock 09.20 (nästa onsdag med<3), har bara en lektion haha, himla onödigt egentligen, meeen de är foto så det är hääärligt.
 
Nu har jag fotat allt till den stooooora bloppisen jag kommer ha också!! Så troligtvis kommer inlägget upp imon då jag typ är ledig hela dagen liksom haha. Och nu ska jag upp till stallet för att rida dubben. Bloggningen försöker jag så gott jag kan med, för jag vill ju publicera bilder med helst nytagna bilder och inlägg som jag verkligen lägger ner tid på och de är lite svårt att hitta den tiden att fota bilder eller fixa inlägg när de är så mycket med skolan och hästen. Det är liksom skolan, hästen och sen läxor typ haha. Hinner oftast inte med mycket mer lol, men ska verkligen försöka <3 xx

28 reaktioner till “Sharpness on point”

  1. mitt schema är helt okej. Lite jobbigt att gå till halv fem, men de funkar! Min förra fredag slutade jag 1 <3<3 men nu slutar jag fyra 🙁 aja livte går inte under för de 😉

  2. Mitt schema är också ganska chill om man jämför med typ natur 😉 Dock så håller dom fortfarande på att greja där men jag hoppas på det bästa :))

  3. Otroligt fina bilder! [som vanligt alltså] hah, älskar den näst sista :3
    Sen har jag en fråga; är det någon mer i din familj som är hästintresserad? Och en fråga till [du ehover ej svara på denna]; på ett ungefär hur mycket kostar Kalle i månaden? Tycker min häst är sv-n dyr, men du bor ju inte heller mitt i stan som jag förstått det så bara undrade helt spontant vad det kostar.. Men som sagt det behöver du absolut inte svara på!
    Kram ♥♥♥
    Ps. Har varit riktigt kass på att kommentera men jag kollar in på din blogg absolut minst 3 gånger om dagen hahaha, du är fortfarande utan tvekan favorit bloggen! 🙂 ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *