Room details

Vad jag gjort idag, fixat i rummet, satt upp tavlan bl.a, övat på sminkning haha och även läst lite ur Lauren Conrad Style och även Beauty, kollat på lite tv-serier osv.
 
Nu sitter jag här med Hilde mitt emot. Vi har ätit pizza (som typ var de godaste jag hade ätit på länge lol) och kollat på Fifty shades of grey (BÄSTA<3). Hon kom ju hem från Portugal idag, som jag saknat min lilla pingla :** Vi har planerat resa till Österrike iaf! Asså vi måste, vi har ju en lägenhet där (eller är delägare, säger man typ?), så måste åka dit med tjejkompisarna, kommer bli helt amazing!
Nej nu ska vi hitta på något. Kolla på en till film och poppa popcorn kanske, hoppas ni har haft en bra lördag xx

50 reaktioner till “Room details”

 1. Såå fint! 😀 vad kul med en lägenhet där! Har varit i Wien en gång men då var vi bara där i 2 dagar typ. Vi var på en "tågluffsresa" med klassen i Wien, Prag & sist Berlin 😀

 2. Du har det verkligen fint, förhoppningsvis mysigt också!
  Nu är även veckans blogg tävling avslutad och vinnarna ligger uppe på bloggen! kram <3 Det finns även chans att delta till nästa vecka redan nu.

 3. Wow, ditt rum ser verkligen ut att vara jättemysigt!
  Och vad många Victorias Secret body mists du har, haha 😛
  Har du någon favorit? Mina är "Amber Romance" och "Simply Breathless".

  1. Åh tusen tack fina du!! :’D Hehe, har några stycken ja 😉 Hmm älskar Love Spell, även Pure Seduction, dock används de väldigt sällan haha :’D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *