On your back I just feel safe

Åh tycker nästsista bilden är så himla härlig, ser lite ut som en djungel haha. Iallafall världens underbaraste utsikt <3 Och på gifen så hoppar vi ett hinder, syns dock knappt eftersom vi är så himla snabba ;))
 
Typ världens längsta skoldag kändes det som idag, fast vi hade sovmorgon. Vi hade bara historia, lunch, historia igen och sen engelska där vi inte hade någon lärare så skulle bara göra en uppgift sen fick vi åka hem (så fick sluta 2h tidigare hehe) men ändå världens segaste eftersom vi hade historia, usch och fy på det :-))))
Hilde följde med hem och sen låg vi bara och snackade skit och skrattade haha. Sånt som är så härligt.
 
Åkte upp till stallet sen för att rida Kalle och han var jätteduktig på rundan, i början ville han inte riktigt trava, men tänkte att han kanske hade en dålig dag, så han behövde inte göra det, men sen när vi kom in i skogen och han visste vilken runda det var osv så blev han väldigt pigg och ville galoppa och allt så det fick han göra. När vi kom tillbaka så trixade vi lite och sen gick vi mot betet, och då börjar vi trava på gräset när vi nästan var vid betet och då säger mamma att hon tycker han ser halt ut, så sprang med honom och han är lite halt på vänster fram. Omg blev eller ja blir hehe så rädd för han har aldrig varit halt hos mig (och har haft honom sen april 2012) eller varit skadad eller något sånt, mer än några förkylningar. Så hoppas verkligen inte det är något!! För han var väldigt pigg och glad på rundan och travade utan problem efter mig utan att jag bad honom när vi trixade osv.. han var inte öm, svullen eller varm iallafall så hoppas bara det är en liten sträckning! Inte likt honom att bli skadad hehe, alla blir ju det men han har aldrig blivit det hos mig.
 
Nu ska jag kolla på lite Youtube och sen något avsnitt av Vänner, xx

42 reaktioner till “On your back I just feel safe”

  1. Ååååh så mysig och såå fina bilder! Vill också rida i skogen :(( Skåne är så jävla platt och skogslöst blööhh
    Kraaam ♥

  2. åh så mysiga bilder!! hoppas det går bra med hästen, så himla tråkigt när de blir skadade ju :((
    sv: tack så jättemycket! 😀 haha åh vilken tur för mig för har massa på lager, heheh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *