his time to shine

Igår i stallet lekte jag lite med ljuset när jag fotade Kalle. Han ville inte vara så mycket modell när jag fotade de bilderna inne i stallet, då ville han bara gäspa och klia sig haha. Men sen när jag gick till dörröppningen (som man ser på de första bilderna) och tog lite andra bilder så ville han gärna posa 😉 Tycker sista bilden blev så härlig, så dramatiskt typ men ändå så lugn.
 
Idag är det då sista ”chilldagen” för mig. Har bara kollat massa serier och varit hos Kalle hehe idag. Imon ska jag ju som sagt in och klippa mig och även slinga håret!! Sen gå runt i stan lite och sen hem och rida osv. På ons, tors och fre ska jag jobba. 12-22 både ons och tors sen 12-17 på fre, sen på fredag är det kalas för mamma. Så fullt upp några dagar nu, skönt ändå för att komma in i rutinerna (att livet sen är stressigt haha). Så får se hur mycket bloggning de blir nu. Men de ska nog inte vara några större problem hehehe.
 
Nu blir det några avsnitt (ja typ 10 st elr ngt) av underbara Vänner sen sova! xx
Btw på tal om serier. Började kolla på Vänner för några dagar sen, har ju sett väldigt många avsnitt för de går på tv så mycket, men tog tag i det och började kolla från början och ska nu kolla alla säsonger, älskar Vänner! Jag och min lillebror började också kolla på Mr.Robot, verkar bra! Och sen hade Pilot-avsnittet av den nya serien Lucifer läckt ut så kollade på det och herregud vilken Pilot!! OOOOOtroligt bra, spännande, sååå roligt, underbara karaktärer och ville inte att avsnittet skulle sluta, vill bara ha mermer nu direkt! Det handlar då om Lucifer aka Djävulen. Han har lämnat ”Helvetet” och kommit upp till vår värld, och han är otroligt rolig och charmig haha.

41 reaktioner till “his time to shine”

  1. Coola bilder! Gillar speciellt de längst ner! 🙂
    Jag brukade kolla på Vänner jättemycket för några år sen. Såg på alla repriser som gick på tv. Har tänkt att jag ska se serien en gång från början till slut med på Netflix, men det får nog vänta nåt år till. Har så mycket annat jag vill se med, och tror jag skulle uppskatta det mer om det var lite mer tid mellan Vänner eftersom jag verkligen såg hur mycket som helst förr.

  2. Så fina bilder på pållen! Och ja, Vänner är så fantastiskt bra. Såg precis klart på alla säsonger för ett tag sedan. Chandler är min favorit 🙂
    Svar: SÅ SPÄNNANDE! Inatt sänds avsnittet och jag ska ligga vaken så att jag kan se det så fort det släpps 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *