Bumblebee and butterfly

Lite fler bilder fotade med makroobjektivet, det är så roligt att fota makro juu!
 
Filmade haul videon idag, men den blev aaaaaalldeles förlång så får helt enkelt göra om den imon och prata mindre och vara snabbare haha :’) Har lagt upp det lite bättre nu, så troligtvis kommer den upp imon! Och klippningen och uppladdningen av den går smidigt.
 
Ikväll var jag uppe och red Kalle. Han har ju vilat i 3 dagar nu för vi har varit iväg. Var ute en runda i skogen och han var jätteduktig med galoppfattningarna. När vi kom tillbaka hoppade jag av och gick in i paddocken för att träna lite på galoppfattningarna från marken, och han satte de jättefint igen och vi galopperade väldigt länge i lugnt tempo jämte varandra :’) Ska börja ta tag i det andra varvet nu, det är hans svåra, för han vill inte riktigt vara på den sidan om mig, men det tränar vi på. Satte bugningarna jättefint idag med!
 
Nu sitter jag här med jordgubbar, smält choklad och en Aloe vera och ska sätta på senaste avsnittet av Scream. Hur skönt?!?! Hoppas ni har en bra kväll xx

56 reaktioner till “Bumblebee and butterfly”

 1. Kul att du är med och tävlar i veckans blogg hos mig! Kolla gärna in min senaste video med om du känner för det! Kram på dig! :)♡

 2. Alltså, du är så himla duktig!
  Tänkte fråga om du skulle vilja visa/skriva om några redigeringstips? Köpte PS CC för ett tag sedan, men känner mig lite lost in space, haha 🙂

  1. Åh tusen tack fina du!! ♥♥ Har en del tips redan som ligger i kategorien Photoshop, sen även några actions (redigeringar) i kategorin Actions, så kika där 😀 Sen om du vill ha hjälp med något speciellt, skriv gärna! Så vet jag vad jag ska visa/skriva, för de finns såååå mycket när det gäller Photoshop haha 😉 Du kan söka typ "beginner tutorial photoshop cc" på youtube oxå så får du det grundläggande 🙂

 3. ÅHH vilka vackra foton fjärilar står för förändring tycker jag 🙂 hoppas ni äntligen fått sommar som vi.
  Idag har jag Köpenhamn restips på bloggen:)
  Ha en härlig helg
  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *