new in to kalle

Riktigt happy på tredje bilden eller vad säger ni??? <3333 Hahah glad som få, innan han hade fått upp posenivån (Kalle brukar alltid kallas posarn, för han är så duktig på att posa när vi fotar och sånt haha).
 
Iaf nytt dåå! Westerntyglar yaaaz och ny fin ljuslila repgrimma *hjärtögon emoji*. Himla härligt att rida i westerntyglar! Dock brukar jag alltid släppa tyglarna när jag rider med vanliga, är så van, rider alltid med lösa tyglar och brukar släppa och slänga upp händer i luften när vi galoppera t.ex haha, för de är så jäkla härligt! Men med dessa får jag ju tänka på att inte göra det, för då åker de i marken och Kalle kmr då göra volter lolz (alltså om han trampar på de då hehe).
Känner oss som en riktigt westernekipage azz när man kommer där med bara en hand runt tyglarna och en hand i luften, även att de är så långa så de är ju på sidorna på honom, coola som få är vi 😉 Han var superduperüberduktig när vi var ute idag! Vad han har saknat att vara ute och galoppera riktigt, eftersom han äntligen fick nya skor idag!
 
Omg en dag kvar sen påsklov, so happy!! <3333 Har oxå spelat sims nuuu, superroligt är det! Har dock inte testat alla karriärer och allt än, himla mycket nytt, men utforskar mer imon :’))
Idag kom jag oxå på att Finding Carter började, omg so much happiness <333 Om ni inte kollar på den serien, BÖRJA GÖRA DET! Sååå himla bra och spännande, karaktärerna är himla bra asså! Går på MTV, avsnitten 40min, handlar kort sagt om Carter som lever med sin mamma, eller ja hon tror det är sin mamma men sen en dag så får hon reda på att det inte är hennes biologiska mamma, utan en som har ”kidnappat” henne. Så hon åker till sin riktiga familj och de är jätteglada men hon är inte så glad. Sen händer det massor, mycket hemligheter och sånt!
En ny serie Younger har oxå börjat idag (eller egentligen blir de ju igår men ja ni fattar hahah), ska kika in den nu tänkte jag! Bara för att älskade Hilary Duff är med, älskar henne! Fantastiskt vacker och stor förebild!
 
Hoppas ni har de bra så hörs vi imon! xx

18 reaktioner till “new in to kalle”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *