my new dreamcatcher

Åhhh vad jag älskar den! Såå stor asså :’D Har inte riktigt bestämt vart jag ska hänga den i mitt rum än så tog bara några snabba bilder på den i vardagsrummet! Kommer visa den mer sen när jag har hängt upp den i rummet. Har även en fotoidé som involverar denna, tror de kan bli riktigt fint! Ska försöka fota de så snabbt som möjligt, behöver ha mycket soool.. solnedgång och lite sånt hehe 😉
 
Igår hade jag och mina friendos lite girlsnight och de var riktigt roligt, skönt att catch up lite liksom hehe. Vi åt god fika, delade lite presenter för några hade fyllt år och sen kollade vi på film! Och pratade massa skit om allt och inget, härligt!
 
Tror inte jag ska hitta på något speciellt idag haha. Kollar ikapp lite serier, ut och rida sen i de fina vädret och kanske spela lite SSO eller sims. Haha ja livet <3
Vi kanske hörs ikväll xx
0

44 reaktioner till “my new dreamcatcher”

 1. Jag har en sådan. Dock är den trasig för vår gamla katt hoppade upp i min säng och lekte med den (den hängde över sängen) haha 😉

  0
 2. Åh, så vacker! Har fortfarande inte hittat en perfekt som jag vill ha i sovrummet. Får se om jag någonsin kommer göra det 🙂

  0
  1. Visst är den det!! :’D Hehe har hur många som helst hehe 😉 Jodå, de kmr du säkert!! På marknader/festivaler brukar massvis med fina finnas, t.ex på vår Östersjöfestival, de finns tält fulla med drömfångare då, så fina 😀

   0
  1. Jo, jag har en rosa över min säng, i min sänghimmel hehe 😀 Tog bara några snabba på denna stora i vardagsrummet, har inte riktigt bestämt var den ska hänga i mitt rum 🙂 Har jättemånga i rummet så många fångar mina dåliga drömmar hehe 😉

   0
 3. Vill också ha en drömfångare men finns typ inga med konstgjorda fjädrar.. Ser ingen skillnad på en pälsjacka och en drömfångare med äkta fjädrar. Dock har jag hittat en tjej som gör drömfångare i papper!

  0
  1. Visst är den det! :’D Den är köpt hos min farbrors frus egna butik här nere i Blekinge.. så tyvärr vet jag inte riktigt vad den kommer ifrån.. :/

   0
 4. Ååå asså orkar inte hur jäkla kreativ du är!! Hur kommer du ens på allt typ? 😮 Så jäääkla snygg drömfångare förresten!! Ååå så snygga!! 😀 <3

  0
 5. så underbart fin!
  Sv: (förlåt för jätte sent svar) Jag jag älskade verkligen boken!!!! Och måååste köpa de andra (50 shades) :D:D
  Så himla tråkigt att huvudpersonen i filmen drog sig ur …
  kika gärna in på min blogg där jag lagt upp mitt första (riktiga) youtube klipp och kommentera gärna ifall du vill jag ska göra fler 🙂

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *