magnoliablom

Fotade några bilder på ett magnoliaträd i skolan idag, de är så fina!
 
Händer inte mycket om dagarna nu, fast ändå hinner jag inte riktigt med bloggen, seg??? Hahah. Iallafall så slutade jag ju då tidigt på måndag som vanligt, men vid 12 skulle jag jobba. Fick lägga in mig själv i systemet nu och stämpla in osv, så kommer typ jobba varje måndag nu (kanske söndagar oxå, inte säkert dock..) och lite när som, sen då sommarjobb, såååå härligt!! Jobbade själv för första gången, alltså hade ingen vägledning, lite stressigt när jag kom, mycket disk och sånt, men sen flöt det på bra tycker jag! När jag kom hem därifrån åkte jag upp till stallet och red Kalle lite i paddocken. Han var duktig! Väldigt fin och stark galopp.
 
Igår så var de långdag i skolan sen framåt kvällen red jag och mötte Hilde och Turbo och var ute på en långritt på 2h 20min! Hahah sååå otroligt härligt och de uppskattades nog mycket av båda hästarna 😉 Var vid Björken och hoppade och dampade (som ni kanske såg på my story hahaha), sen dampade vi på alla ängar och cykelbanor och red till byn och hälsade på Ebba som bor där haha! Vi fick några blickar på oss, två galna ekipage mitt i byn liksom 😉 Men de var sååå otroligt roligt asså, måste göras om :’))) Kom hem jättesent från stallet så duschade bara och sånt sen gick o la mig.
 
Idag har de först varit skola sen hem och chillaxa sen upp till stallet och rida ut en luuuugn tur på Kalle, för första gången bara skritt och liiiiite trav haha 😉 Han var jätteduktig och gnäggade inte en enda gång, hade även bra skritt hela rundan! Och nu sitter jag här och ska äntligen ta tag i mitt liv och blogga, svara på kommentarer, kolla bloglovin och även kanske någon serie om jag hinner.
 
Även så har vi typ 100 nationella i veckan nu så jaa, imon är de skriftligt i svenska, orkar inte :):):) Hoppas ni har de braaa! xx
0

32 reaktioner till “magnoliablom”

 1. Åh, så fina! Vet inte om jag har ett något innan, eller så har jag kanske det utan att veta vad det var 😉
  Svar: Filmen var såå bra! Måste se den snart igen 😀

  0
 2. Men vart ska jag börja?! Vilken otroligt fint programerad design och vilken jäkla talang du har, du är värd den där svordomen för du anar inte hur duktig du är på det du gör! Forsätt med det du gör! Kraam 🙂

  0
 3. Magnolia blir lätt bortglömda när körsbärsblommorna tar all uppmärksamhet men dessa praktfulla blommorna ska man ikke glömmas!! Tänker på när jag var i Tyskland och de blommade för fullt =D… de är så fina alltså!

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *