Last photos of Hulda

Och här har ni de sista bilderna på lilla Hulda! Inga kattbilder nu på ett tag tror jag hehe 😉
 
Måste bara börja detta inlägg med att berätta hur underbart pass jag hade igår med Kalle. Arbetade lite löst i paddocken och sprang runt och lekte och hoppade hinder som jag hade satt upp (har börjat träna på ett nytt trick, ”jump” alltså att han ska hoppa de jag pekar på stillstående typ, alltså bara hopp sen klart, inte galoppera över de eller något hehe). Han var verkligen jätteduktig och vi galopperade runt där och lekte, han var så söt!! Tränade på massa olika trick och mycket på buga som han har väldigt svårt för, han fattar inte riktigt heheh, men de gick väldigt bra denna gången och tror han börjar fatta mer och mer nu!
Han var så duktig så jag hoppade sen upp på honom, helt löst, brukar ofta hoppa upp på honom och bara lägga mig på hans rygg och bara ligga där, helt underbart <3 Men tänkte att vi kunde skritta runt lite, helt freestyle (alltså helt utan utrustning, ingen halsring eller pekpinne), och som sagt så har vi haft lite problem med att svänga i ridhuset/paddocken i halsring ibland (har funkat jättebra vissa ggr, vissa ggr lite sämre). Så smackade på honom lite och han gick självklart mot utgången hehe, tog bara lite lätt på hans hals då och lite i manen och han styrde var jag ville! Gjorde lite volter och sånt och gick sen mot den stora hästbollen och sparkade på den lite sen hoppade jag av. De var fantastiskt att känna att han verkligen ville stå till tjänst och gick med på de jag föreslog, utan att streta emot. Även när man sitter heeelt utan utrustning och de styr var man vill är en fantastisk känsla! När jag hoppade av bara kastade jag mig om hans hals och började gråta, är så lycklig att han är min <3
 
Idag dåå. Har varit i stallet ex antal timmar, fixat till 3 hästar och pratat med Linneus i 5 år haha. Kalle fick vila idag då han inte har gjort de på länge, och han var så duktig igår hihi :’) Ska upp och äta lite mat nu sen måste jag ta tag i lite läxor, skola imon :'(((( Meeeen Game of Thrones börjar ju inatt, OMG SÅ TAGGAD!! :’DD
Hoppas ni har haft en superbra helg! xx

45 reaktioner till “Last photos of Hulda”

 1. Så vackra bilder! Innan jag läste inlägget och bara såg rubriken trodde jag att ni hade fått avliva missen eller något.. Blev lite orolig först. Men skönt att så inte var fallet! 🙂

 2. Jag vet en massa som kollar på game of thrones och alla säger att det är jättebra men har aldrig själv kollat, har aldrig tid för att kolla på serier nästan.. :/

 3. Vad härligt! Låter som en bra dag de med, har inte sett game of thrones än men hört en del om serien 😛 hoppas du har en härlig dag! Jätte fina bilder på söta katten 😀

 4. oh vad härliga bilder ^^
  Skulle bara kunna komma o ta din kisse och leva lyckligt resten av livet ^^ men oturligt nog har jag sån kattallergi att de skulle vara en dålig idé :’D
  Hoppas du haft en bra dag 🙂

 5. Gud så söta bilder, har saknat att kolla på alla inlägg men inte haft tillgång.. 🙁
  Sjukt snygga bilder på lilla katten, kram. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *