Katt och craycray

Vilken fotomodell! Eller vad säger ni? 😉 Har massvis med bilder på henne haha, har delat upp bilderna dock hehe.
 
Idag när jag var ute och red så var Kalle lite ehh ja craycray hahah. Nej men alltså söte <3333 Väldigt hungrig och väldigt pigg, jobbig kombination tyckte han <333 Men ja, han var väldigt duktig, förutom detta ätandet! Idag var han väldigt hungrig, höll nog på att dö nästan, trodde han.. hehehehe, vet inte riktigt vad jag ska göra åt att han äter, egentligen är de inte såå många ggr, men när han väl har dragit ner huvudet, då är de nästintill omöjligt att få upp de igen haha. De handlar ju där om respekt, om maten, han tycker de är lite svårt, för han är ju hungrig HELA tiden :’)))
Men de är rätt så konstigt, att vi kan rida förbi värsta gräsmattorna med halsringen utan att han ens tänker tanken på att äta haha, men tror de är mycket att han känner att han är ”fri” då och då blir han så glad. Har oxå försökt att komma överens med honom att om han inte äter hela tiden och drar ner huvudet så kommer han få äta, när jag säger till! Och då slipper han att jag blir sur och behöver dra upp huvudet på honom och då kan han få äta några minuter sen rider vi lite sen får han äta någon minut igen, helt lugnt osv! Den överenskommelsen har han dock inte riktigt fattat hehe.. 😉
 
Nej nog om min matglada ponny <333 Sitter här och svimmar lite för alla mina ship i mina serier börjar äntligen fatta riktigt segel, ARROW och THE FLASH säger jag bara, japp mina lovers <3333 Kolla på dem!!! Helt aaskjdnaksjdn amazing <3333
 
De här blev ett väldigt ”intresseklubben-antecknar”-inlägg, men vad gör man! Klockan är 00:44 och de är påsklov!! Godnatt finisar xx

47 reaktioner till “Katt och craycray”

  1. Jättefina bilder!
    Jag skriver om skönhet, tips, tankar och åsikter. Jag är även syster till Jocke från Paradise hotel och utbildad make-up artist. Kika gärna in! :*

    1. Hahhaha ja men precis!! Livet är riktigt hårt.. 😉 Nja inte alltid, men väldigt ofta, iaf 2-3 ggr i veckan, beror på vart vi rider och sånt, hur vädret är och allt haha 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *