Hulda på hultet

Några bilder på fina Hulda från när vi var hos mina kusiner. Åh typ världens mysigaste katt, skulle tagit med henne hem om jag kunde lolz 😉
 
Äntligen lite nya bilder! Så härligt! Ska försöka fota mycket fint nu på påsklovet, har ju tid nu haha :’)
Ska fota några saker jag köpte från min fabrors frus butik. Hon har öppnat en liten butik med massa fint smycken, kläder, inredning, drömfångare osvosv. Köpte en suuuperfin stoooor drömfångare, älskar den :’D Sen ett doftljus som luktar fantastiskt, även såna gold tattoos som är så inne nu, såå snyggt att ha till sommarn 😀
 
Idag red jag och Alice ut, äntligen till Björken. Men tyvärr så hände det en olycka, Alice kom mot en stock med Donna och hon missbedömde nog avståndet så hon kom knappt över med frambenen och sen kasar hon typ över den och faller ner på knä men kommer upp snabbt. Alice ramlar av och jag hoppar av och ska ta Donna. Då ser vi sen att hon har fått ett köttsår på insidan av ena bakbenet, lilla älsklingen. Så de kommer och hämtar henne med transport och jag rider hem själv, Kalle var väldigt ledsen, han undrade vad som hade hänt, åh dubben <3
Veterinären var där och sydde och nu är allt bra. Vi får se hur de utvecklas men vi får hoppas att de läker fint, hon haltade inte något vad vi såg, så de var ju bra! Alice fick nog en lätt hjärnskakning men är oxå bra nu.
Så himla tråkigt när sånt här händer asså, så hoppas att allt blir bra nu snabbt, så de kan komma igång igen!
 
Imon ska vi till farmor och äta med släkten, så träffar alla igen haha. Påskmiddag, åhh så gott <3 Ser jag fram emot! Hörs imon xx

52 reaktioner till “Hulda på hultet”

  1. Riktigt fina bilder du tar! Efter det jag har läst på din blogg så tycker jag du verkar vara en väldigt trevlig och påhittig tjej! Ska bli jätteroligt att följa din blogg 🙂

  2. Vilken sötis till kisse ^^… gillar att pälsen är så detaljrikt!! Dock så har jag inte fattat varför många vill ha överexponerad på sina bilder =P…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *