Godaste frukosten

Detta goda har jag ätit idag, banan-/havrepannkakor, längesen jag åt det och åhh så gott det är! Helt klart en stor favorit när de gäller frukost/lunch!
 
Idag har jag varit ledig hehe, så otroligt skönt!! Vi hade bara en lektion idag egentligen för den andra gruppen i vår klass (vi har fått dela upp bara för vi är så många) skulle ha nationella idag, så vi frågade vår bästa mentor Mic (som även hade sista lektionen, Digitalt skapande) om vi kunde få ledigt från den, och de fick vi, bara för han är bäst haha!
Otroligt skönt och har faktiskt gjort massor idag, så skönt när man kan pricka av från sin att-göra lista haha 😉 Städat rummet, gjort god mat och även fotat till bloggen (så detta inlägg kunde komma upp haha), svarat på alla kommentarer som jag inte har gjort på evigheter, kollat klart på Daredevil (mitt hjärta blöder rejält, KOLLA PÅ DET NU!), kollat lite andra avsnitt som har släppts i veckan, tränat rejält på mitt nationella muntliga i svenska och även varit i stallet och fixat och motionerat två hästar! Nu ska jag träna lite mer på svenskan (har de imon, wish me luuck) och sen duscha och sen avsluta kvällen men ytterligare en serie, får se vad det blir hehe 😉 Effektiv och bra dag!!
Kanske hörs imon, ska då handla lite till på fredag, fixa i stallet till Kalle o Myran och rida Kalle och sen städa vårt uterum, för på fredag kommer de lite folk hiiit. Härligthärligt, hoppas ni har de great xx

53 reaktioner till “Godaste frukosten”

  1. Åh vad gott! Blir alltid så fascinerad när alla orkar laga så god frukost. Själv nöjer jag mig alltid med en macka för jag är alldeles för lat på morgonen för att lyxa till det, hihi! Önskar dig en fin torsdag!

  2. Men skoja inte! Det där såg förbannat gott ut alltså. Har inte ätit något idag ännu, så blev ännu hungrigare nu. Tack för det 😉

  3. Vilken UNDERBAR frulle. Och såå skönt med en sån där "fixardag", ska ha det denna förmiddag tänkte jag. Bröl! 🙁 men skönt efter. hehe. Kram!

  4. Alltså..bananpannkakor i mitt hjärta. Kan verkligen inte få nog utav det. Suttit och velat fram och tillbaka ifall jag orkar laga det till kvällsmat nu och de här bilderna fick mej att bestämma mej om vi säger så, haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *