By the sea

Bara några random från när vi var ute och fotade i skolan förra veckan.
 
Och nu är de söndag och helgen är över. Asså tiden bara flyger iväg och snart är det sommarlov, fattar inte?!?!? Känns som att vi nyss började 1:an ju haha. I fredags var jag på födelsedagsfest hos Agnes, hade väldigt roligt med massa bra folk! Igår var jag allmänt seg och kollade ifatt på lite serier med Hilde som sov över här hehe. Idag har jag varit ute med Kalle vid södra ringvägen, så han fick galoppera av sig lite, härligt! Har oxå dragit på mig en förkylning, eller de hände typ i onsdags eller något. Halsen och öronen gör inte ont längre, bara näsan nu, kliar sönder lol haha. Men skönt att den börjar gå över!
 
Nästa vecka är de ju 1 maj, så lediga på fredag, sååå gött! Valborg på torsdag, härligt. Imon ska jag jobba efter skolan, så taggad, typ 😉 Nej men joo, de är la helt okej. Nu blir de ännu mer serier, xx
0

34 reaktioner till “By the sea”

 1. Åh, alla bilder var jättefina! Så enkla, men underbara.
  Tänkte fråga, jag vet att du använder nån app för att se hur snabbt du och Kalle galopperar, hade den nere på min mobil ett tag men sen så var jag tvungen att ta bort den i brist på minne (blah blah blah apple skit du vet) så tänkte fråga om du vet vad jag snackar om eller om jag är ute på djupt vatten haha… Och jo, läser din blogg varje dag har bara mått jättedåligt så har inte orkat kommentera men lova mig att aldrig sluta blogga för du och din blogg hjälper mig så mycket mer än vad du kan föreställa dig…
  Kram ♥♥♥

  0
  1. Tack finis ❤❤ Ja den heter Endomondo hehe, suuuperbra app asså!! 😀 Åh men de är lugn haha, hoppas du mår bättre nu fina du!! Och nej jag ska inte sluta blogga, är bara allmänt seg nu, usch för mig själv haha :(( Men måste ta upp det nu igen, lovar!! Och vad glad jag blir att höra att min blogg hjälper dig, de är allt jag vill och hoppas du mår bättre nu ❤❤ massa kramar!! ❤❤

   0
 2. Åh vilka fina bilder! Jag har precis börjat läsa din blogg och den är så bra! Här kommer jag absolut stanna! 🙂
  Jag har en liten fråga bara, hur gjorde du för att förbereda Kalle när du skulle börja rida utan träns? Började du i grimma? Eller tog du bara av tränset?
  Tacksam för svar, eftersom jag vill också börja rida utan träns på min ponny 🙂

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *