3 år med de finaste jag har

Idag har jag haft min älskade bästa vän i 3 år. 3 år?!? Helt sick att tiden går så fort, herregud :’) Ja under dessa 3 åren har vi ju gått igenom en del, från att rida med bett och sadel till att aldrig rida med bett överhuvudtaget, knappt sadel heller haha. Bara göra sånt vi tycker är roligt, på bådas villkor. Bara ha maaaaassa kul och tycka om varandras sällskap :’) Utan min andra hälft vet jag inte vad jag skulle stått eller gjort idag, han betyder allt för mig <3

Lite bilder från senaste tiden!!

41 reaktioner till “3 år med de finaste jag har”

  1. Åh, så himla fint! Har inte ridit på typ sju år, och alltså, jag kan ju inte säga annat än att jag längtar tillbaka till stallet. Skolan jag jobbar på ligger intill en hästhage, och hjärtat slår ju extra hårt då jag kör förbi den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *