Vilka är ni?

Nu undrar jag vilka ni är där bakom datorskärmen. Ni som läser min blogg. Hur länge har ni läst min blogg? Varför? Följer ni mig på bloglovin? Och vilka är ni, samma intresse som mig? Häst? Dålig humor? Galen? (haha lol). Skriv allt ni kan komma på så blir jag superglad! För jag bloggar ju trots allt för er skull så skulle bli jätteglad om jag fick reda på lite mer om er!
 
För lite mer än ett år sen skrev jag oxå ett sånt här inlägg och undrade vilka ni var/är. Många nya läsare och prenumeranter har dykt upp och det är jag sååååå himla tacksam för, ni fattar inte vad det betyder ❤❤ Även alla fina kommentarer jag får varje dag, tacktacktack, ni är bäst :’) ❤

Sitter just nu i skolan på foto. Börjar om 20 minuter ungefär. Går till tio i 4. Inte så kul, men foto har vi ju sista lektionen så det är ju inte så farligt 😉 Hörs kanske ikväll, xx
 
Glöm inte svara på frågorna ovanför här nu, skulle betyda guld :’)

30 reaktioner till “Vilka är ni?”

 1. Well, här är en! 😀 Hade pinksbabykin-bloggen förut om du känner igen den ;D Så har läst din blogg sen jag hade den bloggen and I still do 😛

 2. Well, har nog läst din blogg i ett år snart. Varför? Jo, för att du är grym fotograf och dina bilder är underbara! Sedan är det så mysigt att klicka in här pga. din design också hehe ♥

 3. Jag har nog följt din blogg i ungefär ett år. Två av mina intressen är just hästar och fotografering, så jag tycker det är väldigt intressant att följa med din blogg eftersom det är mycket sådana inlägg som dyker upp! 🙂 måste tillägga att du har en grymt bra blogg, och du är såå duktig på fotografering! 😀

 4. Jag följer dig på bloglovin så jag får upp alla dina inlägg, men jag följer dig för att du är hur duktig som helst på att fotografera. Har även läst din blogg ett tag, vet inte hur länge.

 5. Jag har asså drogat din blogg i över ett och ett halvt år nu tror jag, hah. Jag är väldigt sarkastisk och kommer på jävligt bra oneliners som jag kastar ur mig lite när som och dissar gärna mina vänner (på ett snällt sätt) min humor är annars askass, jag har en ponny,älskar att fota och redigera både bilder och filmer. Följer dig på alla sociala medier jag kan xD
  Har totalt kärat ner mig i din blogg, keep it up guuurll
  Kram ♥

 6. Jag har typ läst din blogg till och från i två år nu, tycker att du tar så sjukt fina och gulliga bilder och man blir lite glad av att gå in här! 😀

 7. Hur länge har ni läst min blogg?
  Inte alls så länge, men fastnade direkt och nu ligger du i mitt bokmärksfält, tillsammans med tex, Zara Larsson (självklart), Epicfaiil och Keela 😉 Varför? Jag älskar att fota och jag tycker du fotografera sjukt bra, dessutom verkar du väldigt snäll och rolig!
  Följer ni mig på bloglovin? Använder nästan aldrig bloglovin, så ett självklart nej.
  Och vilka är ni, samma intresse som mig? Foto!
  Häst? Tyvärr:/
  Dålig humor? Alltid!
  Galen? Jovisst ja.

 8. Har läst din blogg sedan något år tillbaka, och fastnade för den på grund av dina underbara och alltid inspirerande bilder, och för att jag när jag började läsa den var otroligt intresserad av fotografering. Visst fotograferar jag ännu, men inte lika mycket som förr 😉 Annars så älskar jag din design med, så ljus, fin, tjejig, härlig och ja… UNDERBAR!

 9. Hej på dig! Jag är 14, snart 15 årig tjej. Bloggar på blogspot, men har följt din blogg huur länge som helst! Över ett halvår i alla fall. Följer dig på bloglovin såklart! Tycker dina bilder är väldigt inspirerande och motiverande för en sån nybörjare i fotovärlden som jag. Har hittat många bra tips och inspirerande inlägg för att jag själv ska kunna förbättras och utvecklas bakom kameran. Sluta aldrig blogga!
  Kramar!!

 10. Har inte koll på hur länge ja läst din blogg med det är ett litet tag nu iallafall! 🙂 Läser din blogg för jag älskar dina fantastiska bilder som du tar! Alltid kul att kika in och få foto inspo och se hur du tar dina bilder 🙂

 11. Började läsa din blogg under sommaren tror jag, vi har samma intresse för serier och det var väl det som gjorde att jag fastnade 🙂
  Svar: Okej, men då fick du ju gjort något iaf. Själv har jag ännu inte fått tummen ur. Men imorgon måste jag dammsuga, vad som än händer 😉
  Haha, ja kommer man efter med något avsnitt blir man galet stressad. Får hoppas att jag lyckas hålla ett bra tempo 😉 Ha en fin kväll!

 12. Har ingen aning om hur länge jag läst din blogg.. Hur länge som helst typ haha 😮 Anledningen till det är helt enkelt för att du främst tar så jäkla fina bilder.. Men också för att jag verkligen älskar din och din lilla pålles relation. Ni är så himla gulliga och du är precis en sån jag hade önskat att det fanns betydligt fler av!
  Jag är väl lite som du kanske haha, har också häst och tycker det är rätt roligt att ta kort osv, även om jag inte är något direkt proffs 😉
  Sv: Men gulle dig!! Tack 😀 ❤

 13. Heeeeej, jag heter Malin och bor i Malmö. Jag är 20 år och läser din blogg för att jag tycker du tar himla fina bilder! Hästar är inget stort intresse för mig egentligen men jag fastnar för dom för att dom är så himla himla vackra 🙂

 14. Hallå! Finlandssvensk tjej som följt dig ett tag nu! Tror jag hittade dig genom att du kommenterade på min blogg! Men din blogg är så himla fin, älskar dina bilder!! 😀

 15. Har läst din blogg i ett par månader! Varför? Tycker du tar grymt fina bilder och har en fin och stilren blogg precis som jag gillar det! Sen har du lagom uppdatering vilket gör att man inte tappar intresset till att kika in här! 🙂 Jag har inte världens största häst intresse, men jag ÄLSKAR djur och har ridigt när jag var mindre i ett par år så jag älskar hästar! Ha en bra dag, kram 🙂

 16. Hmm, minns inte hur länge jag har läst din blogg. Tycker din blogg är jättefin. Läser faktiskt mest för bildernas skull, men hästar är kul och härligt med 🙂 Mina intressen är musik och allt kreativt.
  Kramkram

 17. läser din blogg för älskar dina bilder , så himla fina & du gör även superbra inlägg!
  är en 16årig tjej från norrköping som nyss börjat gå frisörlinjen på gymnasiet & trivs superbra!
  kramisar

 18. Jag har bara läst din blogg någon månad eller två, kanske tre? Är lite osäker på den fronten. Men jag tror jag upptäckte din blogg när du hade någon tävling som en kompis tipsade om. Och sen dess har jag följt din blogg på bloglovin och så. Jag tycker du tar väldigt fina fotografier och har en unik bloggstil typ! 😀

 19. vet inte hur länge jag läst men har nog tittar in då och då i ett år cirka. följer inte dig på bloglovin än så länge :). Brukar titta in för att du tar så sjukt fina bilder. Jag är en 22-årig kultur nörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *