red rose macro

Eller ja, makro och makro på dessa. Har mer där de verkligen är makro hehe 😉 Men är suuuupernöjd med dessa ovanför. Tagna imorse på fotolektionen. Hade inte min kamera med mig, visste inte att vi skulle ut och fota. Men sa förra veckan att jag ville gärna det för ville ut och fota i morgonsolen i rosengården som ligger nedanför vår skola.
Fick låna kamera då ist, Canon EOS 600D har dem. Frågade vilka objektiv de hade (ville inte ha standradobjektivet heheh) och sen frågade Mic mig om jag ville ha ett annat, jag bara jaaaa tack 😉 Fick då testa Sigma 70mm f2.8 EX DG Macro och de var ju fantastiskt! Perfekt skärpa, tyst fokus och väldigt lätt att arbeta med. Lite tugnt och stort med de är dem ju. Kollade upp var de kostade oxå, var väldigt billigt för ett sånt bra och så, så de blir nästa köp! Nästa köp har varit ett makroobjektiv länge, har inte vetat vilket dock 🙂
Vad tycker ni om bilderna?
 
Har fått sims4 idag woooopwooop och de håller fortfarande på att laddas ner/instralleras, blir galen haha. Började med att koppla in speldatorn osvosv när jag kom hem från skolan. Fick den igår. Man behöver ju internet när man ska aktivera sims och hade inte internet på den för hade missat att köpa nätverkskort så kunde inte ansluta trådlöst, såååå fick koppla bort allt från Isaks rum och bära in den i kontoret och koppla ihop den med routern där haha, kul. Bara nu när de ska instralleras, kan inte vänta nej 😉
 
Ska spela sims nu för de har precis blivit klart, yäääää. Har inte spelat på jättelänge för har ju inte haft någon dator, herregud, ska bli så kul haha. xx

45 reaktioner till “red rose macro”

 1. Nya favorit bloggen!!!
  Älskar denna bloggen redan!!!
  Nu är jag seriös.. <3
  Jag älskar också sims, jag älskar att fotografera och din klädstil!
  Förstår inte hur jag kunnat missa dig.. hahah
  Lagt till i mina bokmärken nu hiihihi

 2. Du tar så himla fina bilder!
  Svar: Jag kan försöka fixa till någon gratisdesign, måste bara leta efter inspiration och ha tid till det! Men tack för att du sa det, även tack till dina tips! 🙂

 3. Hej! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om ditt gymnasieval? Vad tycker du om din linje och hur tänkte du när du valde osv? Tycker det skulle vara jätteintressant att läsa 🙂

 4. Åh bilderna var underbara! :’D
  Sv: Nope, har inte köpt det.. Tycker det verkar skitdålig med tanke på allt som är borttaget från spelet och sen tycker jag grafiken är asful också. Väntar på att det kommer lite mer CC till spelet innan jag köper det (klarar mig inte på spelets egna saker haha) och dessutom gillar jag att spela med djur mer!
  Kram ♥

 5. Åh vad kul med Sims 4!!
  Jag letar förresten också objektiv.. Dock tror jag mitt första köp ska bli ett zoomobjektiv så jag kan få bra bilder på t.ex hästtävlingar som jag har tänkt åka på och fota och sådär =) Några tips? (har en Nikon D50)

 6. helt. jävla. sjukt. så jävla fina bilder!!!
  Svar: Åh, tack finis!!
  Jaha, okej.. ja men då vet jag!! Har ganska korta armar så får hålla tummarna (om jag nu beställer den) att den passar :)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *