östersjön och svanar

Bara några random som är fotade på en fotolektion i skolan.
 
Omg, idag fick jag äntligen se mitt älskade Once upon a time och de var såååå fantastiskt assåååå. Dör åt alla ship där, shippar typ aaaaaaalla. Captain Swan (mitt största hääääär), rumbelle, snowing och Outlaw Queen, fantastiska allihopa <3<3<3 Nej men asså det var så fantastiskt bra :’)))
Nu börjar ju typ alla tv-serier så kommer kolla på 11 avsnitt, per vecka 😉 härligthärligt!!
 
Var ute med Kalle idag och klättrade lite. Höll på att glida av i backarna hahaha, barbacka när man ska klättra är ju inte de bästa haha.. men han var så duktig så duktig. Fast han skulle äta hela tiden, som vanligt haha, men blev inte arg på honom någon gång (för då går det mycket sämre, om vi blir arga på varandra osvosv). Men de gick super ändå. Sen i slutet när vi hade klättrat backarna några gånger så galopperade vi typ hela vägen hem för de hade ju varit sååå många älgaloppor och sånt i skogen där och åhhhh vad skönt och roligt att tyckte det var haha! Han typ sträckte ut varenda muskel och skakade både huvudet ner i marken och hela kroppen hela tiden, sååå söt haha!
Innan vi red iväg när jag borstade och sånt så var han sååå himla kelig och ville kela hela tiden. Satte mig på golvet och han tog ner huvudet till mig och la det vid min kind/mot huvudet. Sen när jag satte mig på huk lite längre ifrån så gick han fram till mig och puffade lite med mulen och ville att jag skulle komma tillbaka haha, så jag satte mig igen vid honom och han tog ner huvudet vid mig igen typ höll på med sina läppar mot min kind/huvud, min älskade lilla prins, vad skulle jag göra utan honom? :’) Älskar honom så de gör ont <3
 
Kollar på Mästerkocken nu och snapchattar för fullt, lägg till mig taaaack, KALLEKALOPS.
xx

29 reaktioner till “östersjön och svanar”

  1. Åh, så fint! Älskar den med svanarna 🙂
    Svar: Ja, det var riktigt skönt att få sova några extra timmar!
    Ett dubbelavsnitt dessutom 🙂 Spännande!
    Ha nu en bra tisdag. Kram

  2. Svar: Tack! Eller hur, verkligen knallröda löv 🙂 Jag tyckte också att första avsnittet av Once upon at time var asbra! Men det enda som var lite svårt att ta in, i alla fall i början, var att se Elsa och Anna som "människor". Antagligen beror det på att filmen är så pass ny fortfarande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *