min ponny är finast

Min fina idag <3 Först ville han prata lite sen ville han inte prata (andra hahahah dör, han bara hola bitches), sen var han posarn sen lite fint ljus och äta från träden och sen sista, nyduschad kille! De tycker han var suuuperhärligt! Han kommer ju rulla sig när han kommer ut imon oxå så jaaa haha. Han ska vila imon för veterinären kommer och ska kolla tänderna och så kommer hovslagarn oxå.
Ska gå och duscha nu. Har haft fullt upp  idag. Först skola till 16.00 sen in till stan med pappa för att köpa nya svarta flex. Hem och cykla upp till stallet och ut och rida sen duscha honom. Kom hem vid 20.20 och åt och sen bakade kakor som blev helt misslyckade haha. Sen nu har jag redigerat bilder och bloggar snabbt. Och ska nu duscha hehe. Skulle egentligen behöva fixa till utklädnaden imon men hinner inte det tyvärr så kan inte ha någon hehe. De är ju nollningen denna veckan i skolan 😉
Nej nu måste jag gå hehe, godnatt xx

20 reaktioner till “min ponny är finast”

  1. Hehe ja det är alltid gott med godis 😀 Dock får jag lite ångest nu när jag ätit några bitar i måndags och idag eftersom jag inte kan träna bort dem nu när jag är förkyld. Men det är såå gott så kan inte låta bli att äta, haha 😀

  2. Söta bilder på en söt pålle! 🙂
    Svar: Ja, skor i den modellen är så himla snygga. Och enkla att gå i 🙂
    Tack snälla! Hoppas dagen varit bra.

  3. Åh så fint!!
    Vet du hur man röstar på bloggen? Kolla mitt senaste inlägg om det om du inte förstår. Skulle bli sååå glad! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *