memories are too important

Lite bilder från iPhonen. En del undrar var jag redigerar mina bilder i mobilen, vilken app jag använder. Använder VSCOcam, bästa appen jaoooo!!
Och lägg märke till hur söt min dubbe är hihihih. Men jo asså sista bilden är ju bara sååå mycket love *u*
Och om ni undrar vad de är för bilden på den ”Fett estetiskt” så är det bilder från nollningen hehehehe. Mycket love på dem asså, är så snygg på alla :):):):)
 
Skola, häst, läxa/inlämningar, tv-serier, står på schemat varje dag dååå. Och bloggen såklart 😉 Fast jag inte hinner svara på era kommentarer förrän i helgen typ tyvärr hehe. Försöker så gott jag kan :’D
 
Var ute med Alice och Donna innan idag. Vi skulle ut och skritta lite.. hmm ja, skritt var det jaaaa haha! Som ni kanske vet så alltid när vi säger så så blir det ingen skritt och mest galopp jaooo :’D Donna hade lösa skor, därför skulle hon bara skritta för hon ska tävlas på söndag. Men alla skorna satt kvar efter damprundan ändå. Den var superhärlig. Kalle var superduperpigg. Han skulle dock äta lite för mycket på dit vägen men de gick bra sen när vi hade kommit iväg mer och mer hehe.
 
Imon blir de lite girlsnight här hemma. Lite damp och sååå, härligthärligt. Nu ska jag skriva klart en inlämning sen skicka in den, sen ska jag duscha och får se om jag hinner svara på kommentarer hehe. xx

28 reaktioner till “memories are too important”

  1. Att du alltid lyckats med så fina bilder, otroligt!
    Sv: Ja, jag ska nog använda det, men imorgon, när jag ska på Zara Larssons uppträdande tror jag inte det behövs, eller vad tycker du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *