Fantastisk känsla

Nu tänkte jag berätta om de jag skrev här om dagen på bloggen, den fantastiska känslan som jag upplevde. Haha vet inte hur man ska förklara det men de var helt fantastiskt och jag grät så himla mycket :’)
 
Under en lååååång tid har jag följt Oline och hennes ponny Vitnos. Kommer inte ihåg när jag började följa dem men det var verkligen jäääättelängesen. Och hon har varit en förebild för mig sen typ första gången jag stötte på henne och Vitnos. Dem har de mest otroliga bandet asså, helt seriöst, drömmer verkligen om att komma dit med Kalle. De litar på varandra till 100% och de har varit så kul att följa dem genom sin resa.
 
I vilket fall som helst så är Oline djurkommunikatör, asså hon kan inte läsa djurets tankar men typ genom ”tankekraft” föra en dialog med djuren. (Kanske är lite svårt att förstå och så hehe, säkert en del som inte tror på det, men litar på henne till 100% då jag har följt henne och Vitnos så himla länge).
Har jättegärna velat beställa en superlänge, säkert i mer än ett år nu men hon har inte haft tid så man har varit uppskriven på en lista sen skickar hon ut mejl till alla när hon har tid och den som svarar först får platsen.
 
I onsdags skickade hon ut ett mejl och jag hade turen att vara en första! Tredje/fjärde gången jag svarade asså och hade turen denna gång hehe 😉 De tog någon dag för pengarna skulle in och allt men sen fick jag den skickad och fatta ni hur nervös jag var? Haha typ dog asså.
Men de var helt fantastiskt, som sagt, har aldrig upplevt en sån här känsla. Visste seriöst inte var jag skulle ta vägen.
Nu tänker jag lägga upp hela sessionen här + hennes egna tankar om hur de var att ha en dialog med honom. Och är ni själv intresserade? HÄR kan ni besöka hennes blogg där de står om sessioner. Hon har annan blogg oxå med massa inlägg och bilder om hon och Vitnos men tyvärr är den stängd nu.
 

Session med Kalle 27/8-14
Jag är tacksam för så många saker. Tacksam för att jag aldrig är tom i magen eller torr i munnen. Tacksam för att jag har en flicka som finns med mig i både med- och motgångar. Tacksam för att jag har fina vänner i alla olika former och storlekar. Ja, det finns mycket jag är tacksam för, men allra mest är jag tacksam för att jag fått leva just det livet jag har levt. Många saker har varit jobbiga och svåra, men det har också format mig. Jag har lärt mig så mycket av tiden som har varit, framförallt har jag lärt mig att vara just här och just nu. Att njuta av livet och allt det har att erbjuda. Allt från vackra blommor till snö som faller från himlen till min människa.

Trots att jag tidigare har haft det relativt tufft så skulle jag inte vilja ha eller göra något annorlunda. Utan det förflutna hade jag inte varit den jag är idag. Och vem är jag idag? Jag är en stark, modig och lycklig individ. Jag tar för mig av livet och älskar att lära. Jag kan se det vackra i det fula och det enkla i det tuffa. Jag är fylld av ett lugn och det är en oehört skön känsla efter att ha levt med en ständig oro tidigare. Jag har min människa att tacka för det. Hon har lärt mig att våga släppa loss, att kunna leka, lära, känna, vara, älska och leva. Hon har bevisat för mig att jag också har en plats här på jorden där jag hör hemma. I hennes hjärta. Det är fint för mig, att någon släpper in mig på det viset hon gör. Att hon blottar sin själ för mig på ett sätt som hon inte gör för någon annan. Vi har något speciellt, jag och min människa.

Det jag skulle vilja säga till min människa är att hon måste låta mig lära henne saker också. Det är min tur att visa henne livet ur mina ögon. Jag vill att hon ska få följa med på mina äventyr och att hon ska få vara en del av mina drömmar. Hon har gett mig så mycket och nu är det min tur att ge tillbaka. Jag vet att hon blir orolig ibland för att jag ska falla tillbaka i gamla mönster. Men hon måste bara våga lita på mig. Hon ska inte kolla bakåt för att se om jag följer efter. Hon ska känna det.

Något annat jag vill säga henne är att hon ska inte vara så rädd för hur hon ser ut i andras ögon. Hon ska lita på att människorna och djuren som är runt henne är det för att dom vill vara med henne. För att hon är en fantastisk individ som sprider glädje runt sig. Hon behöver inte försöka passa in i ramar eller följa andras vägar. Hon har sitt eget sätt och jag vill att hon ska våga leva efter det fullt ut. Jag vet att det är svårt och jag vet att hon har kommit en lång bit på vägen. Men det är en bit kvar, och jag kommer finnas vid hennes sida hela vägen. Hon kan luta sig mot mig när det blir jobbigt, precis som att jag kan gör detsamma mot henne när det blir jobbigt för mig. Vi har varandra och det är allt som betyder något, åtminstone för mig.

Mina tankar: Direkt när jag såg Kalle så log jag och fylldes av en varm känsla. Han är en lycklig kille, det strålar om honom. Men ganska snabbt fick jag huvudvärk som höll sig genom hela sessionen. Han bär på något som han inte riktigt vill dela med sig av, vilket inte alls är ovanligt. Hästar (djur överhuvudtaget) är väldigt bra på att låta det förflutna vara just förflutet. Ytterst få djur väljer att prata om det som har hänt, på gott och ont. Vi människor har mycket att lära av det. Vad som har hänt är inte det viktiga utan det som är viktigt är vad vi gör med tiden vi har just nu. Han tycker om dig väldigt mycket och är oehört tacksam för tryggheten du har gett honom.

Det är så mycket Kalle. Allt hon skriver, t.ex att jag ska inte behöva kolla bakåt för att se att han följer efter, jag ska känna det. Även det med passa in i ramar eller följa andras vägar, att jag måste bara vara mig själv och de är jag alltid och bara leva livet. Och de med oro, att han känner sig trygg med mig, t.ex när han tycker något är läskigt, då behöver jag bara gå fram dit och då följer han efter utan problem och nosar på det sen inget mer. Att han är så glad över den tryggheten jag har gett honom värmer verkligen så himla mycket. Även att ja, allt, läs så förstår ni. Har lagt fetstil på de meningarna som värmer så himla mycket och som jag gråter åt extra mycket. Typ skrek nästan när jag läste den för grät så mycket haha yaas :’)) Hade verkligen inte förväntat mig såhär mycket snälla ord, vet inte vad jag hade förväntat mig hehe.

Jag tackar verkligen Oline för detta, värt varenda öre asså. Och ska absolut göra om det lite senare. Och funderar ni på detta? TVEKA INTE!! Ni kommer bli så himla nöjda, man läser verkligen av sin häst på ett helt annat sätt och ja, förstår den mycket mer.

Slänger in en några bilder här oxå bland all text haha. Förlåt för så mycket men ja, ni förstår kanske att detta är mycket att förklara och skriva om 😉 xx

Du är mitt liv Kalle.

31 reaktioner till “Fantastisk känsla”

  1. Härliga bilder och sessionen var såå fin. Fick tårar i ögonen när jag läste :’) Hästar är så fantastiskt kloka och förstår mer än vad man ibland kanske tror att dom gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *