en bortglömd frukost

En bortglömd frukost. Klassiska bananpannkakor. Med hallon och mango (japp, mina favoriter som ni kanske märker haha!), även kokos och sirap (självklart haha).
 
Får panik på mig själv för jag inte hinner fota :):):):) Har massa ideér men de kräver lite arbete bakom och så. Mååååste försöka planera bättre.. inte lätt när man ska hinna med 100 saker typ haha.
Idag så hängde jag med Ida hem iaf, Ida bara i bussen, kan du inte hänga med mig hem, typ när vi nästan var vi hennes hållplats haha, jag bara jaaa kan faktiskt idag (kunde egentligen fotat idag ju haha lol) för Kalle skulle vila och sånt för vi slutar så sent på tisdagar så de brukar vara hans vilodag. Iaf så har vi dampat ihjäl till gamla videos och bilder, pallar verkligen inte :”’):’):”))) Hälsat på söta Tufsi har jag oxå gjort.
Kom hem för en timme sen ungefär och har hunnit duscha, fixa mig och packat till idrotten imon och allt. Och nu bloggar, yäää, härligt. Ska svara på lite kommentarer och kanske försöka fixa lite andra inlägg, se vad jag kan knåpa ihop haha. Vill verkligen få typ en vecka ledigt nuuuu så jag kan planera alla saker jag ska fota och sånt. Känner att jag ligger efter haha.
Jaja, ska svara på kommentarer nu, xx

37 reaktioner till “en bortglömd frukost”

  1. Men vad gott det låter!
    Svar: Haha, ja eller hur? Man hade ju helt klart velat flyga mer ofta bara för att få se den sötnosen 🙂
    Ja, det tog ett tag för mig att koppla ihop det med avsnitten med. Men ett dubbelavsnitt gör det hela mycket klarare 🙂
    Härligt att höra! Kram

  2. Älska bananpannkakor alltså, går fan inte att tröttna på. Hallon, mango, kokos och sirap är mina favorit-tillbehör också faktiskt, haha 😉 Najs!

  3. Ja det är den där jäkla stressen haha. Det är ju hela tiden saker att göra och det är så svårt att planera allt hehe ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *