the last photos of the kittens

Några nya och några gamla bilder på Malous kattungar från somras. Nästan alla bilderna på dem, betydligt mycket större nu är dem. Såå söta va?!? :’D
 
Heeeeejejjej. Vet inte hur jag ska starta inläggen haha. Har precis ätit och ska snart duscha och kolla på lite serier. Ikväll börjar TVD……. …. …. ….. … jaaa, är taggad och så väl, för att se min älskade Stefan, eller ja Paul, men vet att alla avsnitt kommer vara att Elena gråter över att Damon är borta och då kommer jag spy tyvärr, inte intresserad av att se det :):):):) Och hela säsongen kommer väl handla om att få tillbaka Damon, och det är jag inte heller intresserad av haha! Nej får nog kolla om på säsong 1-4a istället, då det var de bästa jag sätt i hela mitt liv, kommer ihåg när jag var där, önskar att jag kan spola tillbaka och se om dessa avsnitt som om de var första gången igen, den känslan, att de var de bästa jag visste, och sen skulle jag stanna vid 4a, när de var som lyckligast och inte behöva se det som är nu, för det gör mig innerligt ledsen. Never stop praying for stelena and a happy Stefan.
 
Jaja, nog med deppsnack hahah. Har ju alla mina andra serier som de går bra i, min favoriter då, The originals, Arrow, Beauty and the beast och Once upon a time, käääärleeeek <3
Vi hörs imon finisar!! Godnatt xx

46 reaktioner till “the last photos of the kittens”

 1. Kan du inte visa före och efter bild på någon av de bilderna i gräset, sen förklara hur du får dem så ljusa och härliga? 🙂

 2. Jag sitter här med världens förgyllande känsla! Vilken vacker kattunge och vilka enastående sagolika foton. Du är så himla bra! Jag älskar de här fotona. Blir alldeles överlycklig när jag ser detta inlägg.
  Åh vad kul att en av dina serier börjar igen! Den bästa känslan när man vet att allt sätter igång igen, även fast senaste säsongen slutade i kaos kanske 😀 Underbart ♡

 3. Vad gulliga de äär! :))
  Är bara på säsong 2 av TVD men älskar verkligen Stefan och Elena tillsammans. Men Damon är ju så skön! 😀

 4. Ledsen, du tappade just en läsare. Kommer inte kunna läsa här mer för jag dog just av dessa bilder…för söta.. det går inte!! Omgg <3 Kramar på dig!

 5. Vilka härliga bilder! Hade också katt förut, men blev tyvärr allergisk 🙁 Vad är det för ras?

 6. AWWWW vilka SÖTA kissar haha:) hoppas ni haft en lika solig höst som här i GBG, rena sommaren på nytt
  Ny post ute…sexiga sänggavlar 🙂
  Ha en skön ny vecka
  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *