höst och duktig ponny

Hoppas jag inte tröttar ut er med höstbilder hehe :’)
 
Lördag. Asså sååå gos att sova ut imorse, sover alldeles för lite på vardagarna (hehehehehhe) så får sova riktigt på helgerna haha. Imorse var jag ute och fotade dimman på ängarna här. Eller ja morgonen, klockan var typ nästan 11 haha, men de var suuuuuuupermycket dimma, försvann snabbt sen dock. Fixade sen egen juice när jag kom hem. Pappa kom hem med en råsaftcentrifug i trosdags, så härligt! Blev en juice med apelsin, morot, äpple och ingefära, supergott!
 
Igår hoppade jag lite med Kalle i ridhuset. Skulle egentligen hoppa med sadel, tänkte vara lite redig liksom, meeeen orkade inte sadla och allt 😉 Så tog barbacka och han var duktig! Fast fortfarande har vi lite problem med igångsättningarna, men mot hindrerna var han suuuuperduktig, bra fart och allt. Och när han väl hade kommit igång var igångsättningarna bättre, men tror det är mycket att vi aldrig rider där inne, alltså i ridhus eller paddocken, väldigt sällan vi gör de och då har vi tappat lite där, vet att han kan, jag menar ute är de ju noooo problemoo 😉 Men ja, blir ju mer och mer nu eftersom vintern kommer.
Slog höjdrekordet barbacka iaf! Hade inga tankar på det, för har inte hoppat riktigt på väldigt länge, lite hinder då och då och ute överallt såklart, men inte i ridhuset. Måste hoppa bana oxå, har jag heller inte gjort på länge haha. Men jaaa, höjdrekordet barbacka, hoppade 85cm, vet inte var de var innan? Annars med sadel är det 95-100cm, och löshoppning 1.10-1.15m, dutti är han hihihi. Och även igår när vi hoppade så hade vi sockerbit och bom före hindret innan, men han kom fel in på det då men han hoppade varje gång, en gång travhoppade han in haha! Trodde verkligen inte han skulle hoppa men de gjorde han, min fina, gör allt asså :’) Har de på film, ser sååå roligt ut haha!
Japp, vet inte vad jag gör med mina armbågar och armar??? Duktig han är vaaa??
 
Linneus kom igår oxå och vi kollade på skräckfilm och hade lite damp och sånt. Imon ska jag på kalas hos min kusin, roligt att besöka deras nya gård hehehhehe. Fotar säkert en del där oxå, de har peeerfekta fotorummet, sååå himla fint, får fota det 😉 xx

17 reaktioner till “höst och duktig ponny”

  1. Längesedan man kollade på skräckfilm! Det är inte ofta jag blir sugen på att se det, men ibland kan det vara mysigt 🙂
    Svar: Okej, då ska det bli spännande att se hur dem väljer att göra med den tredje säsongen. Kan tänka mig att det är fler än du och jag som vill ha en till säsong för att veta vad som händer härnäst 🙂
    Hoppas helgen varit bra! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *