En liten lista

… Saker jag längtar till – Kalle hihi. Dubai som vi ska till på höstlovet.
… Favoriter i garderoben – Klänningaaar, alla typer av klänningar på sommarn! Har såå mycket annat oxå haha, typ nästan allt 😉  
… Favoritfärger – Rosa och vit. Alla pastellfärger. Lila är Kalles favorit 😉
… Ord du säger alldeles för ofta – fan, jävlar, omg, jag dör, idk, dub. (dub = något/någon som är söt, fin, rolig, snäll, gullig osvosv)
… Saker jag saknar – Sol, tid och Kalle.
… Stora intressen jag har – Kalle(hästar dååå), foto, redigering, tv-serier, nästan allt kreativt, blogga, dansa just dance hahah, shoppa, inreda, sims och mat. 
… Saker du gör när du har tråkigt – Tv-serier, eller ja, de gör jag hela tiden och de är ju inte tråkigt haha, men ni fattarrrr. Typ bara ligger och degar med mobilen i handen haha.
… Saker du älskar med sommaren – Att man är ledeeeeeeig. Sovmorgorna, att de är varmt, poolen, klänningar, Kalle, galoppera barbacka på sommarfält, bada med Kalle och långritter med bästa kompisar.
… Saker du älskar med vintern – Galoppera barbacka på snöfält med typ 1 meter snö haha. När de är snö och sol samtidigt och de snöar, såå fint. Julen.
… Favoriträtter – Typ allt.
… Saker du älskar – Kalle, min älskade Åke II (kameran assåå), min Mace (macbooken), hörbätina (iPhonen), bloggen, mina läsare hihi, familj, släkt och vänner.
… Saker du hatar – Spindlar mer än allt. Opålitliga människor.
… Substantiv som ligger dig närmst om hjärtat – Min älskade Åke och Mace. Min fina hörbätina oxå.

Jag blev utmanad av fina Wilma att göra denna listan! Så jag utmanar – Linn, Tea, Ida och Josäääfin :))))))) GÖR DEN NU JA

Ni får en liten lista och lite bilder från senaste tiden för är lite bildlös heheh. Har massa på hösten dock men vill inte tjata ut er på det direkt haha 😉 Men ska se om jag kan komma ut och fota mig riktigt nu när jag äntligen kan, vädret är ju konstigt, ena sekunden sol, andra sekunden regn och sen bara mulet, sen sol. Ja ni fattar heheh.

Annars så har jag, Alice och Linneus varit ute och köttat idag. Nu ikväll i mökret jappjapp. Linnea svängde dock hemåt vid halva vägen typ bara för Myran är skadad och under recover lix, så hon skrittar henne bara. Men ja jag och Alice fortsatte och de började bli mörkt. Red bakom Cissan, travade hela vägen bakom där och vände sen och galopperade hela vägen hem typ och vi såg ingenting haha, nästan kolsvart, i skogen var de det iaf så jag bara satt där i full galopp barbacka med repgrimman och hoppades på att han inte skulle snubbla i en grop eller på en sten haha! Meeen de gjorde han inte, som tur väl 😉 Och de var såååå kul och han var såååå pigg och raceade som kasjdkajndk. Fantastiskt är det <3 Svettiga hästar sen när vi äntligen kom dit där vi skulle skritta haha. Nöjda iaf!
 
Ska nog kolla på lite serier nu. Omg Arrow började ju igår natt (eller hur säger man egentligen??? inatt iaf elr asså ons-tors hahah) och de var fantastiskt och jag typ dog hela tiden och svimmade omgomgomg. Delade med mig av SPOILERRRRRRRRRR (om ni inte har sett promon osvosv) OLICITYYYY kyssen på min snapchat (KALLEKALOPS ADDA GÄRNA) och jag akjdsnaskdjnaksdjnkj svimmar.
Hehheheheheh godnatt finisar xx

21 reaktioner till “En liten lista”

 1. Ja vädret har inte kunnat bestämma sig haha, lite jobbigt att man blir lurad till att inte ha med sig paraply haha 😉
  sv: Tack så mycket! Ja motljus är så fint 😀

 2. Åhh men taaaack så mycket för nomineringen dubbis hihi!!!! :**** askul verkligen :DDD superbra lista ju, jätteroligt att läsa svaren!!! :))) ska ta och göra denna nu, den kommer upp på bloggen om nån dag! ;)))
  massa kraaaamisar finisen!! ♥♥♥

 3. Kul och bra lista! Love it. Haha, jag har aldrig hört ordet "dub" förut. Så himla gulligt ord! Är det ditt eget som du har hittat på eller är det faktiskt ett ord i t.ex. ordboken?
  Du bjuder på ett oerhört fint collage! Tack för det.
  Du åker ju jättesnart till Dubai, wow! Tiden rusar iväg. Njut ordentligt där och ha the time of your Life. Önskar dig och din familj allt gott 😀 Kram

 4. Hejsan! Följt din blogg ett tag nu, och jag verkligen älskar ditt sätt att ta bilder på, gillar att ta bilder själv men de blir inte ens i närheten av dina 😛 Haha men det gör inget det är väl det roliga som räknas? 🙂
  Well well fortsätt med bloggandet! Du är hur sjukt duktig som helst! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *