sunset in the desert

Hur fint är det inte då?? Vi körde race i öknen och blev ju lagom åksjuk fast jag hade tagit åksjuktablett haha! Men det var sjukt kul, innan jag blev åksjuk 😉 Efter racet så åkte vi ut till ett jättemysigt ställe mitt i öknen där vi fick god buffé och blev bjudna på en liten show, kameler var där oxå. Även så skaffade jag en henna-tatuering. Kommer lite mer bilder därifrån sen.
 
Nu ska jag kolla på lite tv-serier. Har inte gjort det nu när jag har varit i Dubai. Så måste ta igen lite. Måste ta igen bloggningen oxå, har varit så dålig på det de senaste veckorna, måste skärpa mig! Önskar att det fanns mer timmar på dygnet haha. Jaja, godnatt finisar xx

53 reaktioner till “sunset in the desert”

 1. Oj! Hur gick det att bli åksjuk ute i Öknen?! Kom ni snabbt hem? OMG! VILKA BILDER! JAG HÄPNAR! Ida, wow wow wow.. Magiskt vackra. Som ett sagoland! Önskar att jag själv hade fotat dem. Åh! Du är för bra för att vara sann asså. Du är så duktig på ljus och kontrast! Helt galet bra.

 2. Men visst var det väl häftigt! Jag var också där för några veckor sedan och åkte jeep (och var till Beduin Village) ute i öknen – verkligen en upplevelse 🙂 fina bilder du fick till!

 3. Sååå snyggt fotat, ser nästan overkligt ut! Vad fotades dessa med? 🙂
  Och detta med hennatatuering har jag själv varit sugen på väldigt mycket, gjorde det ont? Har hört att henna är ett farligt ämne… 😮
  Härligt med något lite annorlunda, riktig härlig blogg också!

 4. Nämen herre jäklar vilka fantastiska bilder! 😀
  Sv: Jaa Ullared var himla kul! Var dock en jäkla massa folk, hade varit ännu bättre om det varit lite färre folk då 😉

 5. Vilka vackra bilder! Kan tänka mig att det var en upplevelse utöver det vanliga 🙂
  Svar: Ja, det gör hon. Hon har t o m haft med tre av sina låtar i Gossip Girl 🙂
  Vad skönt att höra! Ska bli kul att få se bilder och läsa om er resa på bloggen.

 6. Riktigt jävla (ursäkta ordvalet) coola bilder! Även om solnedgången är himla imponerande skulle jag säga att den sista bilden överträffar dom lite. Sjukt fina 🙂

 7. … Skrivit en tidigare kommentar i detta inlägg och nu tittar jag på dessa foton igen. OMG! Jag kan fortfarande inte sluta chockeras av den här imponerande känslan. Blir alldeles förgylld. LOVE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *