Sam Smith aka the king

Om jag skulle få välja en artist som jag skulle få se right now så skulle det varit Sam Smith, alla dagar i veckan asså. Hans röst och hans texter är så otroligt fina och han sjunger med en sån känsla så man blir ju helt blown away. Och inte snacka om vilka toner han kan ta. Ovanför ser ni mina absoluta favoriter, lyssnar dock på alla låtar han har gjort, älskar alla haha 😉 Men ryser typ i alla låtar, t.ex de tonerna han tar i Latch, PALLAR INTE MITT LIV DÅ.
Ska se honom. Han är ju ute på turne just nu, tyvärr inte i norden. I England dock.. men hoppas att han kommer åka på turne sen igen och att han besöker Danmark eller Sverige då, då kommer jag freaka ut aksdjnaskdn. Längtar tills han släpper nytt album, och låt, och allt haha.
 
Vilken är er absoluta favoritartist/band?

14 reaktioner till “Sam Smith aka the king”

  1. Har aldrig hört en låt av honom men lär lyssna nu när du skriver så gott om musiken!:P Vilken låt är absoluta favoriten?
    sv: Hihi ja hon är bra söt lilla Nova!:)
    Men då håller jag tummarna för att det slutar med ett godkänt prov då!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *