my lovely bed

Några bilder på min säng osv. Fixade ju sänghimmel och allt för ett tag sen, sååå lovely :’D Har ljusslingor överallt i hela mitt rum hahah :’)
 
Seg uppdatering jag vet. Sitter och lanar Starstable hela tiden (BRIST PÅ LIV?????). Hahah nej men just nu är det kul azzz :):):) Annars har jag allmän damp för de är snart jullov och vi har inga läxor eller något!! Även fick jag reda på matteprovet igår i skolan och hade klarat det och t.o.m nog fått D, omg so happy hahaha <33333
Var uppe i stallet innan, kom hem för en timme sen typ hahah. Red faktiskt i paddocken i mökret, för den är bra nu, inte tung eller något. Han var lite seg i början, han skulle typ travgaloppera? Jag bara vaaa?? Hahaha. Men sen så gick det bra, så han var bara lite trött nu på kvällen eller något haha 😉
 
Nej ska lana lite SS nu, är de någon som har det?? Säg gärna till isf hahah, livet hahhaha, nörd som jag är <333
Hörs nog imon, xx

19 reaktioner till “my lovely bed”

  1. Åh, sänghimmel som är så fint!
    Svar: Ja, jag gillar verkligen dem 🙂
    Hoppas du haft en bra första advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *