latest from my iPhone

Bara lite random från mobilen. Redigerade i VSCOcam och tagna med iPhone 5S.
1 & 2 – min fina <3 När vi fotade lite i studion igår på öppet hus (visa att vi kunde lix) kommer upp bilder! 3 & 4 – när vi var ute och köttade idag, asså dessa minishettisar, funderade på att hoppa av och ta en och springa iväg typ hahah :’D 5 & 6 – visar att vi är coola på öppet hus igår ja. 7 & 8 – en mysig promenad och ridtur i mökret häromdagen med min dub <3 9 & 10 – kungen (haaaaa) på pappas kontor, när jag hjälpte honom där, dagens outfit lix, eller ja de var någon vecka sen haha. 11 & 12 – asgod fruktsallad som mamma och jag gjorde, sen typ någon chokladsak som vi slängde ihop och vaniljsak oxå heheh.
 
Idag har ju vi haft studiedag här nere i Karlshamns kommun. Så gött och välbehövlig, var lagom trött igår sååå jag somnade när jag pratade i telefon med Albin, okej, har typ dött åt det hela dagen idag hahahahaha gud.
Har inte gjort någonting typ, kollade på lite serier, The flash och The originals. Blir snart Awkward och Faking it, även Selfie, sista avsnittet tror jag det är, bara för de bestämde sig att lägga ner den, ABC, asså fatta vad arg och ledsen jag blev, älskar den serien :'(
Var ute med Linneus och kubbade vid skjutbanan idag, längesen vi red där. Kalle var superpigg för han har vilat både tis och ons, eller han skrittades igår, men de räknas knappt haha. Så han var lagom svettig när vi kom tillbaka, men han var väldigt duktig! Drog väldigt mycket i slutet dock när jag var bakom Linneus, men de förstår jag, de brukar han haha! Men han var så söt.
 
Håller oxå på att bli förkyld, tack så mycket lix. Orkar inte bli förkyld, var ju de alldeles nyss haha. Men ja, vad gör man haha.
Imon är det en onödig skoldag, så onödigt när man är ledig på tors sen måste gå till skolan på fre sen helg, why lix??? Ge alla ledigt bara haha. Hörs imon dubs xx

10 reaktioner till “latest from my iPhone”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *