fabulous Dubai

Hur fint är det inte då? Och världens högsta byggnad på de översta bilderna, Burj Khalifa :’D Dubai Mall ligger här jämte oxå. Även Dubai Fountain som ni ser, där spelas det ett superfint vattenspel på kvällarna, de var sååå fint!
 
Japp jag vet att jag är allmänt seg med att blogga haha :’) Men de går ju i perioder, men lovar att jag inte kommer sluta, absolut inte!
 
De senaste dagarna har de varit skola och allt sånt tråkigt haha, var i Växjö med klassen igår, estet tvårna var med oxå. De var väl helt okej, vissa saker, bussresan hem t.ex haha, märkes att vi är esteter jue hö hö hö 😉 Iaf annars har jag ridit Kalle lite i ridhuset (omg jag vet sick) och han var faktiskt riiiktigt duktig! Väldigt bra galopp och hoppade lite över sockerbit och galopperade snett igenom och bytte galopp och sånt! Jag och Linneus var ute på damp idag. I början var han inte så taggad men sen när Myran fick damp och alla fick damp och vi skrek och dampade så fick han med damp, sött vaaa 😉
 
Nu pratar jag med Albin på mobilen :* och sen ska jag sova så godnatt alla, xx

22 reaktioner till “fabulous Dubai”

  1. Återigen, älska dina semesterfoton! Snyggt du 🙂 Älskar när du uppdaterar. Tack för det! Inte alltid så lätt som man tror, speciellt inte när man har mycket att göra. Det uppskattas 🙂

  2. Sv: Verkligen sorry för sent svar, men haha ja det är så härligt här i Australien 😉 Tack så jättemycket! Jag hoppas verkligen att jag kommer ha en bra tid här :))
    Åh vilka häftiga bilder, så fint ju! 🙂 <3
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *