Den mysiga kvällen i öknen

Detta stället var vi på efter vi hade kört race i skogen. Sååå mysigt! Bjöds på jättegod mat och framträdanden. Och han som är på bilderna, asså herregud, jag svär, han stod och snurrade non-stop i mer än 10 minuter, och när han slutade så stod han där på två ben, inte snurrig eller någonting. Helt otroligt! Även gjorde han massa konster med sin ”klänning” och med sina typ ”lappar” som han hade haha, tyvärr ingen bild på det. Men typ utveckalde de så de blev flera och höll de på olika sätt och kastade upp dem i luften, samtidigt som han snurrade! Sick :’) Gjorde även henna-tatuering där! Himla fint.
 
Idag har jag slingat håret, och de blev hmm, mörkare än jag trodde. Slingade överhåret i en mer kallare blondare ton och sen underhåret i mörkare brun, det blev nästan svart, meeeen de tvättas nog bort hehe. Himla svårt med färger och allt!! Kanske visar bild sen när färgen har gått bort lite och de är mer brunt 😉
 
Annars så har jag varit på utvecklingssamtal och ätit på stan med fina Hilde. Kalle fick vila idag, egentligen vilar han på tisdagar för då går jag så sent, men idag hade jag fullt upp så hann inte rida. Ska träna lite på del 2 på genetikprovet tills imon nu. Del 1 idag och de gick väl helt okej efter många om och men, för läraren hade tydligen råkat sätta ut felsvar (gör detta provet på datorn, alternativ, sant eller falskt osvosv). Blev så paff när jag fick se procenten sen efter, för den var så låg, men de var för de var flera uppgifter som jag hade rätt på men stod som fel eftersom hon hade satt in fel typ. Förklarar allt, jag bara meeen de är ju rääääätt haha!
Hörs imon tror jag xx

26 reaktioner till “Den mysiga kvällen i öknen”

  1. Riktigt läckra bilder från dansen!:)
    sv: tack så mycket…det är en riktigt härlig plats att vara på!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *