äre här de är party


Fina bilder vaaaaaa?? 😉 Det var lite party hos mig igår, lite vänner kom och sen gjorde vi allt och inget haha, fett kul var det iaf!!
 
Har varit ute på galopprunda med Alice idag. Kalle och jag slog vårt rekord på hastighet jaaaaapp, kungar. Dock så var det inte det snabbaste vi har kubbat, var ju barbacka nu oxå så de förhindrar lite. Men så himla gött de är asså :’))))
Är så happy för vi har inga läxorrrrr, inga prov eller något (bara för jag säger så nu så kommer det säkert något) och sen fick jag och min lillebror Just dance 2015 idag, yaaaaazzzz, ett av favoriterna. Så har dansat muchooo haha.
 
Måste kolla ikapp massa serier, sen svara på kommentarer, sen duscha och sen lite annat. Så ska väl börja nu då 😉 Ha de bra finisar xx

18 reaktioner till “äre här de är party”

  1. Riktigt tjusiga bilder! Tänker bara på den lilla norrmannen när jag läser din rubrik 😉
    Svar: Ja, det är en riktigt rolig video 🙂
    Hoppas du haft en bra helg!

  2. Ok så det är första gången jag är inne på din blogg så har inte superkoll. Men enligt mina uträkningar av profilbild och sådär så är det du som har lugg??? Oavsett om det är du eller inte (haha): Hon som har lugg har en galet fin lugg / din lugg är galet fin!!! Ser verkligen ut som den perfekta luggen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *