7-stjärnigt hotell

Ännu mer bilder från Dubai! Haha, de enda jag uppdaterar om :):):) Iaf var detta när vi var och kollade på det 7-stjärniga hotellet. Finns bara ett i hela världen och det ligger i Dubai. Där uppe på den ”plattformen” är det en tennisbana, haha helt sick. Sök på Burj Al Arab så får ni se massa bilder, så coolt haha. Även lite annat som The walk som är en superfin gata man kan gå på vid hamnen.
 
Kollar just nu ikapp på serier då jag inte kollade något förra veckan typ. Hann inte haha. Ska sen duscha och sånt. Var inne och hjälpte pappa på kontoret efter skolan, kingen gled runt och fixade azzz, för han har invigning imon jappjapp. Imon blir det The hunger games: Mockingjay Part 1 med friendos, tagga :’D
 
Kalle fick vila idag, som vanligt på tisdagar. De var han välförtjänt då vi har köttat mycket på sistone och han har varit så duktig! I söndags var jag ut med Linneus och dampade, de var sååå skönt, att bara släppa allt och slänga upp händerna i luften när han sprang där under mig i full fart <3 Igår var jag ute med Alice och dampade haha, söta var dem, dampisar :’):’)
Hörs förhoppningsvis imon xx

27 reaktioner till “7-stjärnigt hotell”

 1. Åter igen, riktigt fina bilder! 🙂 Den där miljön är helt otrolig. Vill åka diiiiit! 😀
  Sv: Eller hur, älskar verkligen ljuset på kvällen. 🙂

 2. Sjukt vad mycket "onödigt" lyx det verkar finnas i Dubai!:P Vad tyckte du om Hunger Games då?
  sv: Tack, han är jättegosig!:)

 3. Min förra kommentar är ett fett stort skämt -.- min dator tar kol på mig..
  I alla fall, till kommentaren JAG VILL ÅSSÅ RESA UTMOLANDS. Är som en jäkla sten och bara degar mig :'(
  Sv: Ja asså om det inte kommer hästar så måste det ju ha blivit nå fel hos dem x’D lever typ på sims hästar hahaha
  Kram fina du ♥♥♥

 4. så otroligt vackra bilder! Dit måste jag åka någon gång!!
  SV: åh, men tack finis 😀
  Hoppas du får en fin söndag!
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *