two dresses

Älskar dessa två! Var inne och skulle köpa skolavslutningsklänning i måndags och hittade tre stycken som jag tog med mig hem och provade. Dessa två föll jag för direkt. Den tredje satt jättekonstigt och var inte alls skön.

Men dessa två här uppe är otroligt sköna och fina! Skulle egentligen bara välja en, men kunde inte släppa den rosa, ska ha den vita på skolavslutningen tänkte jag. Den rosa tycker jag är lite mer ”vardaglig” så den kommer jag nog ha mycket i sommar, både på fest/kalas och i vardags! Den vita sitter verkligen perfekt och är så skön, tyget är supermjukt! Mamma tyckte verkligen den passade mig 🙂
Är supernöjd. Ska bara hitta ett par snygga klackar till nu. Tänkte ett par röda pumps/klackar så kan jag ha röda läppar till, men ingen affär har typ vanliga röda höga pumps/klackar sååå hehe. Men får se vad jag hittar. Annars får jag ha mina vanliga svarta till och sen röda läppar, funkar oxå! Ni kommer få se bättre bild sen, när jag har de på mig!
 
Idag öser regnet ner. Igår var det typ 25 grader och idag, ja haha. Men det ska bli bättre igen. Imon ska det vara lite ostadigt oxå men sen kommer värmen igen. Hoppas detta var sista regnet nu, så sommaren kan börja på riktigt asså!!
Händer inte så mycket idag. Ska snart upp till stallet och fixa där. Får se vad jag gör med Kalle. Inte rida ut iaf 😉 Busa och lite sånt tror jag det blir. xx

30 reaktioner till “two dresses”

  1. Vad kul att du vill vara med i Veckans Blogg 😀 Jag kommer slumpa fram två vinnare nästa Söndag, lycka till <3

  2. Riktigt söta klänningar! 🙂
    sv: Haha men eller hur, då skyndar jag att stänga ner fliken innan jag blir allt för ledsen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *