sallad är de bästa som finns

Min middag idag. Sallad med tomat, gurka, pasta och bacon. Även min (eller ja, inte min men gör alltid den hehe) älskade ceasardressing som är superlätt att göra! Den är sååååå himla god och passar perfekt till vilken sallad som helst! Häääär hittar ni receptet! Utan sardeller med 😉
 
Sitter nu hemma själv för mamma, pappa och Isak har cyklat in till stan för att äta. Jag är så lat så orkade inte följa med, så himla snäll haha. Nej men skulle isf duscha och fixa mig, skulle nog inte hunnit det innan de skulle sticka och behövde även fixa saker här hemma och göra läxor. Gjorde även denna goda middag så ångrar mig inte 😉
Har varit vid Södra ringvägen idag med dub. SÅ HIMLA HÄRLIGTTTT. Barbacka med, längesen man tog den barbacka, fantastiskt är det <3 Även så var vi vid tallen och doppade oss. Hade ju inte sadel så kunde gå ut riktigt långt och det tyckte Kalle om, så han kunde plaska osv så jag blev blöt haha.
Har varit vid vårt bete och fixat lite idag med. Ska släppa de tidigare detta året med, skönt! Dock så blir de som tunnor, eller okej, Kalle är redan en tunna :):):) Nej men det är hans ölmage. Annars så är han smal och har kondition som en fälttävlandshäst, typ 😉 Nej men sant faktiskt haha.
 
Hoppas ni har haft en toppen lördag, det har jag haft iaf! xx

17 reaktioner till “sallad är de bästa som finns”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *