pink, white and green

Lite flera milk splash bilder.
 
Ja, vad händer? Inget speciellt. FREDAG!! Lanar (lanar haha) med alla mina serier osv. Var ute idag på en gnäggande ponny som aldrig slutar gnägga eller försöka ätaaa. Dyngsura när vi kom tbx.. av svett haha, fatta varm?!?!?!? Iaf var han väldigt duktig vid berg-o-dalbanan, lyssnade great osvosv, även hela hemvägen jättefin, pigg haha, fast de var så varmt??? På ditvägen dock, då ska han gnägga och ja, gå lite långsamt ibland. Men de går i perioder med gnäggandet, ibland gnäggar han mycket och ibland gnäggar han typ inget? Konstig ponny… nej men vet inte heller vad vi ska göra åt det, har testat 303030303 olika saker och ja, vi arbertar ju vidare med vårt förhållande osv. Vill ju gärna inte sluta rida ut själv, då blir de lite jobbigt och då kanske han får gå i ridhuset/paddocken ist, undra hur kul han tycker det är??? (och jag haha).
 
Iaf så har jag överlevt min förkylning/sjukdom och jag är så lycklig att jag har gjort detta, de var 3 jobbiga dagar i mitt liv </3 Trodde seriöst jag skulle dö ibland, eller ja hela tiden.
 
Vädret är great, skolan är snart över, inga läxor (fuck it, har en tenta som ska in idag som jag måste göra klart nu </3), snart öppnas poolen (bara för vårt överdrag är sönder och vi skulle köpa ett nytt så var det slut sååå därför har vi inte öppnat än, och jag dör av värmeslag jaaa) och SIST MEN INTE MINST!!!!! MARIO KART 8 SLÄPPS PÅ TORS/FRE!! Fatta mitt liv, ääääntligen :’DDDDDDD <- nörd i alla spel, speciellt sims (som ni då vet, 4:an släpps i höööööst) och alla mario <3333333
 
Nej men tack för mig nu ska jag kolla på BATB jag får panik för de händer så mycket så jag måste svimma.
Hoppas ni kommer ha en great helg!! xx
 
Måste bara ägna en liten rad åt min fina bästaväns katt, Skrållan som fick somna in idag, v.i.f finaste Skrållan ❤

30 reaktioner till “pink, white and green”

  1. sv: det är den! riktigt glad att det blev göteborg när vi skulle rösta vart vi skulle! Känns som att det finns mer att göra där på något sätt, även fast stockholm är större 🙂
    riktigt fina bilder också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *